Firma » Biznes

Organizowanie imprez firmowych z Vision & Team

Vision & Team na rynku działa już od 1999 roku. Od początku swojego istnienia zajmuje się organizowaniem imprez integracyjnych, survivalowych oraz promocyjnych (czyli eventy). Vision & Team, dzięki zdobytemu doświadczeniu i wiedzy jest w stanie zorganizować szkolenia oraz oficjalne konferencje.

W ekipie Vision & Team znaleźć można ludzi z bardzo zróżnicowanym doświadczeniem i wykształceniem, którzy przez lata współpracy stali się bardzo dobrymi przyjaciółmi. Dzięki temu tworzą zgrany zespół, co przekłada się na doskonałą atmosferę podczas organizowanych imprez.
Prowadzone przez ekipę szkolenia charakteryzują się tym, że w przeciwieństwie do tradycyjnych - te odbywają się w terenie. Wiedza, którą przekazują trenerzy nie jest suchą, książkową wiedzą lecz taką, którą nabyli w życiu, na swoim przykładzie tak zwaną metodą prób i błędów. Dzięki temu wykłady są ciekawsze i na dłużej pozostaną w pamięci uczestników.

Firma bardzo chętnie podchodzi do spraw związanych z organizacją oraz wsparciem przy realizacji konferencji oraz eventów. W wielu przypadkach jest to rozbudowane przedsięwzięcie, podczas którego występuje konieczność rezerwacji sal konferencyjnych i hotelów, zaplanowanie noclegów i wyżywienia dla gości jak i wiele innych, w zależności od wymagań i wyobraźni klienta.

Nieobce ekipie Vision & Team są imprezy firmowe, w których udział biorą pracownicy firm oraz ich rodziny. Przeszkody nie stanowi nawet puste pole z dala od hotelu, ponieważ firma jest w stanie zadbać o takie rzeczy jak zaplecze techniczne, gastronomiczne a nawet rozrywkowe. Co więcej, takie spotkania urozmaicić mogą występy zespołów, różne pokazy czy też firmowe ligi piłkarskie. Dzieci również znajdą dla siebie zajęcie - na pewno nie będą się nudzić.

Imprezy na wodzie oraz detektywistyczne są kolejną ze specjalności, które w swojej ofercie ma Vision & Team. Imprezy detektywistyczne są dla tych uczestników, którzy zdecydowali się na pobyt w hotelach. Do tego typu spotkań przygotowywane są scenariusze, według których odbywać ma się cała zabawa. Dla przykładu podczas pobytu w Trójmieście scenariusz nosił nazwę „Diamentowa afera" - nawiązując do zdarzeń z 2007 roku na targach jubilerskich. Imprezy na wodzie dostarczają dreszczyku emocji. Bardzo często jest tak, że co dla uczestnika było nierealne podczas tych spotkań staje się realne. Co więcej, niekiedy uczestnicy zarażają się takimi rzeczami, co przenosi się na ich późniejsze zainteresowania.

Jak widać oferta Vision & Team jest bardzo szeroka, oferuje mnóstwo dobrej zabawy, jednak, gdy następuje taka konieczność forma potrafi zadbać nawet o formalne konferencje. Dodatkowo z każdej imprezy na stronie WWW Vision & Team zamieszczane są filmy z udziałem uczestników.

boby