Gospodarka » Żywność

ORZESZKI BESKIDZKIE - MAŁA RZECZ A CIESZY!

ORZESZKI BESKIDZKIE, produkowane przez firmę AKSAM, to sprawdzona przekąska w pracy, szkole, domu, ale także podczas spotkań w gronie znajomych i rodziny.
 ORZESZKI BESKIDZKIE swój wyborny smak i delikatność zawdzięczają starannie wybranym orzechom pochodzącym z najlepszych pól uprawnych świata, dbałości o proces obróbki termicznej oraz zaangażowaniu tworzących je ludzi. Firma AKSAM nie chcąc dać się znudzić swoim klientom i pozyskać nowych wiernych fanów, nie spoczywa na laurach i rozszerza swoją ofertę produktową. Wśród różnych propozycji smakowych ORZESZKÓW BESKIDZKICH każdy znajdzie coś dla siebie. I tak kolejno prezentują się:

Orzeszki Beskidzkie solone w puszce - to znana i lubiana przekąska. Lekko słony smak połączony z intensywnym aromatem orzechów ziemnych sprawia, iż solone orzeszki stają się jedną z najbardziej popularnych a zarazem ulubionych przekąsek. Praktyczna i gustownie zaprojektowana puszka świetnie komponuje się podczas towarzyskich, luźnych spotkań w gronie znajomych.

Cena: ok. 3 zł (opakowanie/150 gram) Orzeszki Beskidzkie z solą - tradycyjny smak solonych orzeszków przypadnie do gustu każdemu smakoszowi. To doskonała przekąska w pracy czy w szkole.

Cena: ok. 2 zł (opakowanie/100 gram)

Orzeszki Beskidzkie Barbeque - nowość wśród produktów firmy AKSAM. Smak soczystych pomidorów, cebulki i orientalnych przypraw w połączeniu z chrupkim orzechem nadaje im pikantny smak, dzięki czemu zaspokoją nawet najbardziej wymagające podniebienia. Dzięki swojemu zdecydowanemu smakowi doskonale komponują się też jako przekąska podczas letniego grillowania w gronie najbliższych.

Cena: ok. 2 zł (opakowanie/70 gram) Orzeszki Beskidzkie o smaku papryki - to kolejna oryginalna propozycja smakowa. Ostrość papryczki została delikatnie złagodzona naturalnym smakiem orzecha, co w połączeniu daje orientalny smak. Doskonale sprawdza się na spotkaniach towarzyskich oraz jako przekąska barowa.

Cena: ok. 2 zł (opakowanie/70 gram) Orzeszki Beskidzkie w karmelu - orzeszki oblane delikatnym karmelem to świetna propozycja na słodką przekąskę. Połączenie aromatycznego, esencjonalnego karmelu z naturalnym smakiem orzeszków dostarcza wielu wrażeń smakowych. Słodka wersja orzeszków stanowi doskonałe uzupełnienie tradycyjnych, słonych smaków.

Cena: ok. 2 zł (opakowanie/100 gram) ORZESZKI BESKIDZKIE firmy AKSAM są dostępne w wybranych sklepach i supermarketach na terenie całego kraju.

milkas