Dom » Nieruchomość

Ostatnie mieszkania na Osiedlu Wróbla Staw

Inpro SA sprzedało już prawie wszystkie mieszkania i domy w ramach Osiedla Wróbla Staw w Gdańsku Jasieniu. W aktualnej ofercie, z 320 mieszkań i 84 domów, pozostało już tylko 11 lokali i 1 dom. Duże zainteresowanie inwestycją powoduje m.in. doskonała lokalizacja i rozwinięta komunikacja.

Wróbla Staw Mieszkania oraz Wróbla Staw Domy to inwestycje położone w malowniczej otulinie Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego. Osiedle jest idealnym miejscem dla osób poszukujących ciszy i spokoju, z jednoczesnym dostępem do dobrze rozwiniętej komunikacji pozwalającej na szybki dojazd do aglomeracji miejskiej. Obydwie inwestycje znajdują się zaledwie 5,5 km od centrum oraz bardzo blisko Pomorskiej Kolei Metropolitalnej, dzięki której mieszkańcy mogą w ciągu kilkunastu minut komfortowo dojechać zarówno na lotnisko w Rębiechowie, jak i do innych dzielnic Gdańska. Ze względu na swoje położenie, osiedle bezpośrednio sąsiaduje z leśnymi ścieżkami rowerowymi i innymi ciekawymi miejscami do aktywnego wypoczynku.

Osiedle Wróbla Staw Mieszkania składa się z czternastu trzy i czterokondygnacyjnych budynków wielorodzinnych. Niska zabudowa inwestycji powoduje, że budynki nie konkurują
z otaczającą jej przyrodą.
Do mieszkań na parterze zaprojektowane zostały ogródki. W ramach inwestycji powstały piwnice, parkingi naziemne oraz hala garażowa. W aktualnej ofercie pozostało 11 dwupoziomowych mieszkań, które są gotowe do odbioru. Ich powierzchnia wynosi od 77,06 mkw. do 90,99 mkw. Cena zaczyna się od 4.428 zł brutto
za mkw.

Domy na Osiedlu Wróbla Staw budowane są z zachowaniem najwyższych standardów przy użyciu materiałów najlepszej jakości. W standardzie wyposażenia uwzględnione są kolektory słoneczne, a budynki objęte 5-letnią gwarancją. Każdy z budynków posiada garaż oraz ogródek. Osiedle składa się  łącznie z 84 domów w zabudowie bliźniaczej i szeregowej. W aktualnej ofercie został 1 dom w zabudowie bliźniaczej, o powierzchni użytkowej 139,8 mkw. i powierzchni działki 372 mwk. Cena domu to 910.000 zł brutto.

Przy obydwu inwestycjach deweloper zadbał o tereny zielone, małą architekturę, plac zabaw, boisko wielofunkcyjne i siłownię na świeżym powietrzu. Osiedla są ogrodzone i chronione.

Inpro S.A.