Gospodarka » Chemia

Pierwotny blask zlewozmywaków stalowych

Cenimy nieskazitelne i zadbane powierzchnie zlewozmywaków stalowych, jednak utrzymanie ich w idealnej czystości przy twardej wodzie z dużą zawartością kamienia to wyzwanie dla sprawdzonych środków czyszczących.

Preparat Deante do pielęgnacji zlewozmywaków stalowych, który właśnie trafił do regularnej sprzedaży, świetnie radzi sobie nie tylko z osadami z herbaty, czy kawy, ale również z trudnymi do usunięcia osadami kamienia wapiennego.

Lekka, żelowa konsystencja ułatwia aplikację produktu na zabrudzone powierzchnie, zapewnia długi czas kontaktu preparatu z czyszczoną powierzchnią oraz gwarantuje łatwe jego spłukiwanie.

Preparat czyści powierzchnie, zabezpiecza przed rdzewieniem oraz poprzez zastosowanie środka nabłyszczającego nadaje lekki połysk. Najlepszy efekt uzyskamy poprzez naniesienie niewielkiej ilości preparatu na wilgotną ściereczkę, równomierne rozprowadzenie na zabrudzonej powierzchni, a następnie spłukanie letnią wodą i wytarcie do sucha miękką ściereczką. Systematyczne stosowanie preparatu Deante sprawi, że zlewozmywaki stalowe długo będą cieszyć się swoim pierwotnym blaskiem, zwiększając komfort ich użytkowania.

Deante jest producentem wysokiej jakości produktów wyposażenia łazienek i kuchni. Oprócz wiodącej marki DEANTE, firma posiada w swoim portfolio produkty Fliger oraz Neo. Deante oferuje m.in.: baterie kuchenne i łazienkowe, zlewozmywaki stalowe, granitowe i ceramiczne, zestawy, panele i kabiny natryskowe oraz ceramikę łazienkową. Producent od 20 lat cieszy się zaufaniem klientów i partnerów, czego dowodem są liczne nagrody, wyróżnienia i tytuły. Firma rozpoczyna promowanie filozofii PROECO Deante, skupiającej się na oszczędzaniu wody, m.in. poprzez wprowadzanie specjalnych produktów i organizację akcji promujących pro-ekologiczny styl życia.

Deante Sp. J. www.deante.pl

newss.pl