Gospodarka » Żywność
Pikantna nowość − Podlaski w wersji HOT
Zobacz więcej zdjęć » |
Podlaski HOT powstał dzięki połączeniu tradycyjnego, delikatnego pasztetu z nutą aromatycznych, zdecydowanych przypraw. Podobnie, jak pozostałe warianty kultowego produktu DROSED, Podlaski HOT z łatwością rozsmarowuje się na pieczywie i doskonale sprawdza podczas wycieczek.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Podlaski to jedna z najbardziej rozpoznawalnych i najchętniej wybieranych marek pasztetów w kraju, znana od ponad 35 lat. Oprócz nowego pikantnego smaku Podlaski HOT, w sklepach znajdziemy wersję: klasyczną, pomidorową, paprykową, pieczarkową, z pieprzem i czosnkową. Drobiowe pasztety Podlaski nie zawierają konserwantów, wieprzowiny, dodatków „E” oraz glutaminianu. Specjalista od drobiu, firma DROSED używa do ich produkcji wyłącznie wysokiej jakości surowców od sprawdzonych dostawców.
Nowość, drobiowy pikantny pasztet Podlaski HOT dostępny jest od marca br. w poręcznym kubku w cenie 1,59 zł/100 g.
Więcej informacji na stronach www.drosed.pl oraz www.facebook.com/PodlaskiDrosed.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)