Technologie » Komputery

Polcolorit SA z nowoczesnym systemem ERP

Advanced Business Solutions wdraża w Polcolorit SA. nową wersję jednego z najnowocześniejszych systemów ERP - IFS Applications 8.0. Rozwiązanie usprawni zarządzanie firmą oraz pozwoli na optymalizację głównych procesów biznesowych w spółce, wzmacniając jej wartość.

Zarząd Polcolorit SA podjął decyzję o wdrożeniu nowej wersji zintegrowanego systemu informatycznego klasy ERP – IFS Applications 8.0. Wdrożenie obejmie główne obszary funkcjonowania przedsiębiorstwa: produkcję, zakupy i sprzedaż, gospodarkę magazynową (w tym magazyn wysokiego składowania), finanse i księgowość oraz obsługę płac i kadr. Do tej pory firma korzystała z wcześniejszej wersji systemu IFS, jednak zadowolenie oraz korzyści biznesowe, jakie udało się osiągnąć dzięki niemu sprawiły, że spółka zdecydowała się zainwestować we wdrożenie najnowszej wersji oprogramowania. Z systemu korzystać będzie 40 użytkowników, w tym użytkownicy mobilni wyposażeni w terminale magazynowe.

Całość artykułu dostępna tutaj: http://www.erp-view.pl/erp/polcolorit_sa_z_nowoczesnym_systemem_erp.html

openmediagroup