Dom » Wnętrza

Ponad 100 produktów w supercenach na 15-lecie Praktikera!

W tym roku Praktiker Polska obchodzi swoje 15. urodziny! Z tej okazji firma przygotowała dla swoich klientów specjalną ofertę ponad 100 produktów, które w czasie kampanii urodzinowej, czyli od 12 września do 24 października br., będzie można nabyć w niezwykle atrakcyjnych cenach.

Koniecznie odwiedź Praktikera w jego urodziny i spraw sobie prezent!

„Niech im gwiazdka zaradności nigdy nie zagaśnie. Kto z urodzin nie skorzysta, niech go młotek trzaśnie” – tak z okazji 15. urodzin Praktikera śpiewa w najnowszym spocie reklamowym znany wszystkim ze swojej niezwykłej zaradności Maciek Gajwer, promując produkty w okazyjnych cenach – tym razem, stosownie do okoliczności, ubrany w elegancki garnitur. W ten sposób Praktiker zaprasza wszystkich klientów do wspólnego obchodzenia swojego jubileuszu. A jest co świętować – goście, którzy odwiedzą Praktiker od 12 września do 24 października br., będą mogli skorzystać ze specjalnych promocji na ponad 100 artykułów!

Z promocji z pewnością ucieszą się wszyscy, którzy planują jesienny remont domu, chcą zmienić wyposażenie lub wystrój mieszkania lub uzupełnić swój domowy zestaw niezbędnych narzędzi. W promocyjnej cenie dostępne będą na przykład: luksusowa kabina prysznicowa Santa za 699 zł, pilarka spalinowa za 199 zł, cyprys za 7,99 zł, wiertarkowkrętarka akumulatorowa za 279 zł, miotłograbie z regulacją za 9,99 zł, grzejnik panelowy za 129 zł (10 lat gwarancji), termowentylator za 29,99 zł, koce polarowe za 19,99, różne wzory płytek ściennych i gresów, lampy w różnych fasonach i kształtach i dużo, dużo więcej!

Szczegółowe informacje można znaleźć na stronie www.praktiker.pl oraz w materiałach promocyjnych firmy Praktiker.

Kuźnia PR