Firma » Finanse

Postęp w TBI to suma technologicznych i ekonomicznych detali

Po 10 latach funkcjonowania na polskich i zagranicznych rynkach, TBI Technology konsekwentnie urzeczywistnia swoja wizję niezawodnych maszyn sterowanych numerycznie. Kolejnym milowym krokiem, jest realizowany od czerwca br. pilotażowy projekt końcowego montażu obrabiarek w halach produkcyjnych firmy w Raciborzu.

Własny serwis, bogaty standard wyposażenia maszyn w podstawowej cenie oraz kompleksowość oferty – sprawiają, że przy dogodnym systemie finansowania, kosztowne zakupy specjalistycznych centr obróbczych są już nie straszne dla obecnych i przyszłych klientów.

Ponad 350 uruchomionych obrabiarek, 45 wdrożeń systemów CAD/CAM/PLM, 70 pracowników zatrudnionych w grupie TBI oraz 1000-procentowy wzrost przychodów w ciągu ostatnich ośmiu lat – to liczby, które po 10 latach obecności na rynku, pozwalają śmiało patrzeć w przyszłość TBI.

Sukces dodatkowo potwierdza 19 uzyskanych nagród i wyróżnień branżowych, w tym jednej z najważniejszych, którą są uzyskane w prestiżowym rankingu – Diamenty Forbesa 2015.

Na postęp zarówno technologiczny, jak i ekonomiczny składa się suma detali, poczynając od nowoczesnych rozwiązań technologicznych stosowanych w produkowanych przez TBI maszynach CNC, po sposoby finansowania inwestycji poprzez TBI Lease. Atrakcyjne warunki zakupu maszyny CNC, uzupełnione o leasing lub wynajem sprawiają, że polska marka nie tylko nie generuje u swych klientów strat, a wręcz pozwala maksymalizować zyski.

INTRO PR

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 3 dni:
Festiwal Gier Planszowych w Empik Kazimierz, 29-30.09, godz. 12:-18:00, Kraków
Nela Mała Reporterka W Empik Kazimierz, 29.09.2018, Kraków, ul. Podgórska 34

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 96270 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )