Dom » Wnętrza

Potrójna moc – czyli bestseller od Freggia

Prawdziwy włoski temperament za sprawą palnika „potrójna korona” z trzema rzędami płomieni, wygoda i bezpieczeństwo użytkowania dzięki zwiększonej powierzchni do gotowania oraz żeliwne ruszty nadające jej szykowny wygląd oraz nowoczesny design.

Prawdziwy włoski temperament za sprawą palnika „potrójna korona" z trzema rzędami płomieni, wygoda i bezpieczeństwo użytkowania dzięki zwiększonej powierzchni do gotowania oraz żeliwne ruszty nadające jej szykowny wygląd oraz nowoczesny design. Płyta gazowa marki Freggia z serii Moderno skradła serca wielu i stała się prawdziwym bestsellerem.

Płyta do zabudowy Freggia HA640VGTX to prawdziwy hit sprzedażowy w salonie Freggia. Doceniona przez wszystkich tych, którzy mieli okazję stać się pasjonatami gotowania w zaciszu własnej kuchni. Frontalne umiejscowienie palnika turbo - „potrójna korona" w połączeniu z przesuniętymi w prawo pokrętłami, zapewnia zwiększoną powierzchnię do gotowania w porównaniu do klasycznych modeli - jest to dodatkowy atut, który cieszy się wielkim uznaniem klientów. Dzięki temu udogodnieniu możemy użyć bardzo dużego naczynia dla głównej potrawy, a jednocześnie gotować w garnkach o standardowym rozmiarze - co  znacznie skróci czas przyrządzanych potraw - nawet tych świątecznych.

Dodatkową zaletą płyty gazowej Freggia jest bezpieczeństwo jej użytkowania - położenie palnika turbo z przodu sprawia, że ściana i meble nie są narażone na działanie wysokiej temperatury. Ponadto za sprawą systemu zabezpieczenia przeciwwypływowego gazu bez obaw możemy zamienić się w prawdziwego szefa kuchni, gdyż w przypadku niekontrolowanego zalania płomienia, czy zdmuchnięcia go w wyniku przeciągu, dopływ gazu zostaje natychmiast odcięty.

Design prosto z Włoch

Producent kierując się nietuzinkowym, wyszukanym stylem, a przede wszystkim  chęcią trafienia w gusta szerszego grona odbiorców, www.freggia.pl

itbccom