Gospodarka » Żywność
Powrót zapomnianych warzyw, czyli nowości od FRoSTY!
Zobacz więcej zdjęć » |
Brukiew z ziemniakami i marchewką od FRoSTY to danie dla każdego, kto szuka nietypowych smaków. Wzbogacona miodem, tymiankiem i czosnkiem sprawdzi się doskonale jako ciekawy pomysł na lunch czy kolację.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wielbicielom nowoczesności do gustu przypadnie Marchewka z pasternakiem w maśle z trybulą. Pasternak, słodszy i łagodniejszy kuzyn pietruszki, doskonale komponuje się z delikatną marchewką i trybulą, będącym ziołem o niezwykłym smaku – czuć to już od pierwszego kęsa!
Na amatorów bardziej tradycyjnych smaków czekają dwie propozycje.
Pietruszka z marchewką w maśle z imbirem to klasyczne połączenie z nutą pikantnego imbiru, nadającego całości orientalnego charakteru. Obecność prawdziwego masła i lubczyku sprawia, że całość smakuje subtelnie.
Wielbiciele chrupiących buraczków znajdą je w parze ze słodką cebulką i soczystym jabłkiem, których smak podkreślająmasło i rukola.Buraczki z cebulką i jabłkiem sprawdzą się idealnie jako uzupełnienie obiadu.
Warzywne mieszanki przygotujemy w zaledwie kilka minut na patelni lub w mikrofalówce. Zgodnie z polityką FRoSTY 100 % naturalnego smaku!, żadne produkty FRoSTY nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników ani aromatów.
Wszystkie warzywne propozycje FRoSTY znajdziemy w sklepowych zamrażarkach w całej Polsce, w cenie ok. 4 zł/ 270 g.
Nadesłał:
JBcomm
|
Komentarze (0)