Społeczeństwo » Społeczeństwo

Praca marzeń tylko dla Wyjątkowych!

CGB Sp. z o.o., założyciel pierwszego i największego w Polsce serwisu www.wyjatkowyprezent.pl - sprzedającego vouchery na prezenty w formie przeżyć poszukuje osoby na stanowisko: TESTER WRAŻEŃ!

Czy to możliwe, żeby znaleźć pracę, która pozwoli realizować Twoje pasje tak, żebyś czuł się spełnionym, a ponadto zarabiać pieniądze potrzebne, żeby się utrzymać? Niemożliwe? Wyjątkowyprezent.pl wraz ze swoim partnerem, serwisem Praca.pl, nawet takie marzenie zamieni na wspomnienie! Firma poszukuje właśnie osoby, której pracą będzie testowanie prezentów, będących w jej ofercie.

Kogo poszukujemy?

Nie ma znaczenia doświadczenie, czy wykształcenie. Poszukiwana jest osoba odważna, kreatywna, która nie boi się doświadczać nowych wrażeń i lubi wyzwania. Jeżeli lubisz tak ekstremalne rzeczy jak skok ze spadochronem lub prowadzenie Ferrari z prędkością 250 km/,  ale także lubisz czasem odprężyć się w SPA lub skosztować czegoś w najlepszej restauracji, a dodatkowo potrafisz w ciekawy sposób opowiedzieć o swoich przeżyciach – to praca właśnie dla Ciebie!

„Poszukujemy osoby, która jest odważna, lubi nowe przeżycia, ma nieco wolnego czasu (głównie w weekendy) i chciałaby zostać najbardziej Wyjątkową osobą
w Polsce. Możemy to zaoferować poprzez darmowe testy najpopularniejszych
 i najciekawszych prezentów. Nie wymagamy doświadczenia ani wykształcenia. Poszukujemy kreatywnych i odważnych ludzi, którzy lubią wyzwania. ”
– mówi Michał Kaleta, kierownik działu marketingu i produktu w Wyjątkowyprezent.pl.

Codzienne obowiązki

Jak będzie wyglądał dzień pracy TESTERA WRAŻEŃ? W niczym nie będzie przypominał siedzenia 8 godzin przy biurku i klikania w klawiaturę – to pewne!
W ofercie Wyjątkowego Prezentu jest ponad 800 pomysłów na oryginalny prezent
w formie przeżyć. Zadaniem pracownika będzie prowadzenie testów wybranych produktów z oferty firmy, w tym tak topowych, jak jazda super szybkimi autami sportowymi, strzelanie, czy nauka skręcania sushi. Z każdego przeżycia trzeba będzie stworzyć relację ze zdjęciami oraz filmem i podzielić się nimi na blogu.

Co trzeba zrobić, by zdobyć pracę marzeń?

Rekrutacja jest kilkuetapowa. Do 30 sierpnia br. na adres: pracamarzen@wyjatkowyprezent.pl należy wysłać swoje CV oraz krótki list motywacyjny. W nim trzeba przekonać, że to właśnie TY będziesz najlepszym Testerem Wrażeń!  Drugi etap polega na przygotowaniu wizytówki filmowej na jeden z wybranych tematów. Termin nadsyłania filmów mija 8 września br. Następnie spośród 10 najlepszych filmów to internauci wybiorą, ich zdaniem, najlepszego kandydata. Filmy prezentujące kandydatury będą do obejrzenia na fanpage firmy pod adresem www.facebook.com/wyjatkowy oraz na stronie praca-marzen.com.pl.
Głosy będzie można oddawać do 15 września br.

Osoba, która zostanie Testerem Wrażeń, rozpocznie pierwsze testy już
pod koniec września br.  Do przetestowania i przeżycia będzie 20 prezentów, w tym między innymi skok ze spadochronem czy jazda Ferrari.

Relacje z testów już od początku października będą dostępne na blogu:praca-marzen.com.pl

Public Dialog