Gospodarka » Żywność

Praktycznie najlepszy – ruszyła najnowsza kampania reklamowa Drosedu

Praktycznie najlepszy – ruszyła najnowsza kampania  reklamowa Drosedu
17 największych miast w Polsce i 1700 nośników reklamowych w 829 pojazdach komunikacji miejskiej. 1 lutego br. wystartowała kampania reklamowa Grupy Drosed, promująca nowość– Pasztet Podlaski w tubie.

Kampania realizowana jest pod hasłem „Praktycznie najlepszy”, podkreślającym smak oraz wygodę używania promowanego Pasztetu Podlaskiego w tubie. Wybrane kreacje reklamowe pojawiać się będą w ramkach oraz na plakatach w komunikacji miejskiej – w metrze, autobusach czy tramwajach, co gwarantuje nawet 27 000 000 kontaktów konsumentów z reklamą. Kampania obejmie swoim zasięgiem Kraków, Warszawę, Łódź, Gdańsk, Gdynię, Sopot, Lublin, Rzeszów, Olsztyn, Koszalin, Wrocław oraz największe miasta Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego. Potrwa do 29 lutego 2016 roku.

Reklamie outdoorowej towarzyszyć będą degustacje organizowane w sklepach oraz dedykowane animacje.Wsparciem kampanii produktu będą również dodatkowe ekspozycje oraz standy, gazetki oraz promocje cenowe w punktach sprzedaży. Za koncepcję i realizację działań odpowiada firma Brandcomm.

Pasztet Podlaski w tubie

Pasztet Podlaski w tubie to produkt innowacyjny w swojej kategorii.Dostępny jest w dwóch wersjach – Jasny z filetem z piersi lub Ciemny z mięsem z uda kurczaka. W 100% drobiowy, pozbawiony momu i zamknięty w poręcznej i łatwej do użycia tubie. Gwarantuje szybkie i proste a także fantazyjne przygotowanie posiłku.

JBcomm