Dom » Wnętrza

Prestiż i elegancja w salonie

System BENTLEY to najnowsza propozycja mebli tapicerowanych do salonu marki ETAP SOFA. Dystyngowany design kolekcji i obicie z przyjemnej w dotyku, delikatnej, naturalnej skóry przywodzi na myśl wyrafinowane wnętrze najbardziej luksusowych samochodów świata.
Gustowne bryły inspirowane klasyką, dodadzą każdemu pomieszczeniu prestiżu i elegancji.

Kolekcja BENTLEY to kwintesencja luksusu, komfortu i funkcjonalności. To także przykład współczesnego designu doskonale połączonego z ponadczasową klasyką. Zestaw o szykownych bryłach z delikatnymi krągłościami wykonano z najwyższą dbałością o każdy najdrobniejszy szczegół. Oryginalne wzornictwo kolekcji podkreślają kontrastowe, podwójne przeszycia na oparciach i bokach. Eleganckie i miłe dla oka sofy zachęcają do relaksu po ciężkim dniu. Ich komfort podwyższają regulowane oparcia, które zmieniają głębokość siedziska, idealnie dopasowując go do potrzeb użytkownika. Narożnik BENTLEY wyposażono w dwie, otwierane półki, które skrywają praktyczne schowki na podręczne drobiazgi. W zestawie dostępne są bryły z łatwym do rozłożenia, obszernym i wygodnym miejscem do spania, a także z praktycznym pojemnikiem na pościel.

BENTLEY to oryginalny i ekskluzywny system pozwalający na tworzenie różnych kompletów mebli dopasowanych do oczekiwań użytkowników i rozmiaru pomieszczenia. Kolekcja dostępna jest w szerokiej gamie kolorystycznej naturalnych skór z oferty ETAP SOFA. Przykładowe ceny poszczególnych brył kolekcji: fotel ze schowkiem - od 2500 zł; sofa 2 - od 3570 zł; sofa 3F z funkcja spania - od 5200 zł; narożnik mały 3F z funkcją spania i pojemnikiem na pościel - od 5950 zł; narożnik duży F z funkcją spania i szufladą na pościel - od 10300 zł. Meble BENTLEY dostępne są w dobrych salonach meblowych na terenie całej Polski.

www.etap-sofa.pl

ETAP SOFA to polski producent najwyższej jakości mebli tapicerowanych, należący do międzynarodowej Grupy IMS specjalizującej się w projektowaniu, produkcji oraz sprzedaży mebli skrzyniowych i tapicerowanych w całej Europie. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu marka ta kreuje produkty nowoczesne i zaawansowane technologicznie. Dlatego meble znajdują uznanie klientów nie tylko w Polsce, ale obecnie także w całej Europie.

Produkty ETAP SOFA wyróżniają się oryginalnym i modnym wzornictwem, szlachetnością, elegancją, ale przede wszystkim komfortem codziennego użytkowania przez wiele, wiele lat. Oryginalne i ciekawe formy oraz nowatorskie rozwiązania konstrukcyjne sprawiają, iż meble te są wygodne i funkcjonalne, a jednocześnie doskonale wpisują się w wystrój najróżniejszych wnętrz, dodając im charakteru, piękna i ponadczasowego designu.

ETAP SOFA oferuje zarówno meble nowoczesne, jak i bardziej klasyczne. W kolekcji posiada komfortowe sofy, kanapy, fotele, narożniki, pufy i systemy modułowe zaprojektowane w zgodzie z aktualnie obowiązującymi trendami we wzornictwie i wystroju wnętrz. ETAP SOFA to, w zdecydowanej większości, meble skórzane, ale marka w ofercie posiada także pełną paletę wzorów i kolorów obić z najwyższej jakości tkanin.

Pozdrawiam

Agnieszka Kołogrecka