Technologie » Telekomunikacja

Produkty firmy Apple na raty i leasing? To możliwe!

Nie każdy ma kilka tysięcy złotych oszczędności, aby postawić na nowy model iPhone’a. Nie każdą firmę stać z kolei na kilkanaście egzemplarzy iMaców dla swoich pracowników. Nic więc dziwnego, że coraz więcej sklepów decyduje się na ofertę leasingu lub rat.

W ten sposób każdy ma szansę kupić urządzenie amerykańskiego producenta, a płatność rozłożyć na kilka, czy kilkanaście części. Wszystko oczywiście zależy od wyboru osoby kupującej. Gdzie otrzymasz leasing i raty na urządzenia Apple? Na przykład w sklepie Lantre.

1. Czy można i jakie można wziąć produkty Apple na raty?
  2. Leasing - czy naprawdę urządzenia elektroniczne można kupić w ten sposób?
  3. Serwis Pack - nie zapomnij o nim, kiedy kupujesz urządzenia marki Apple

Produkty Apple na raty w sklepie Lantre.pl to świetna oferta zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla firm. Dowiedz się o niej więcej, a także poznaj inne możliwości w tym sklepie internetowym!

Czy można i jakie można wziąć produkty Apple na raty?

Tak naprawdę urządzenia firmy Apple na raty może wziąć każda osoba rezydująca w Polsce. Musi być pełnoletnia i mieć udokumentowane źródło dochodu. Jeśli takowe posiada, może starać się raty w sklepie Lantre. Należy złożyć odpowiedni wniosek po przejściu w bank ze sklepu internetowego oferującego produkty Apple. Po jego wypełnieniu i pozytywnym rozpatrzeniu przyznawana jest możliwość skorzystania z rat. Co ważne, raty nie mają oprocentowania. Kupujesz więc urządzenia na raty, ale tak naprawdę płacisz dokładnie tyle samo, ile musiałbyś zapłacić, gdybyś korzystał z gotówki lub przelewu.

Leasing - czy naprawdę urządzenia elektroniczne można kupić w ten sposób?

Leasing to takie raty dla firm. Bardzo często poleca się bowiem ten sposób zapłaty za towary przedsiębiorstwom. Leasing dla przedsiębiorców w Lantre polega na tym, że wybierasz jakąś ilość produktów, może ich być bowiem więcej. Następnie wybierasz okres spłat i wysokość rat. Po zakupie tak naprawdę urządzenia te zarabiają na swoje raty. Ty nie musisz mieć sporej sumy pieniędzy na zakup urządzeń, co przede wszystkim na początku działalności może być problematyczne.

Serwis Pack - nie zapomnij o nim, kiedy kupujesz urządzenia marki Apple

Coś, o czym nie powinien zapomnieć żaden kupiec urządzeń elektronicznych firmy Apple. Chodzi o Service Pack dla produktów Apple w wersji Silver, Gold i Platinum. Każda zapewnia nieco inne warunki pomocy w razie jakichkolwiek problemów z urządzeniem. Zapoznaj się z informacjami pod linkiem, aby poznać szczegóły każdego pakietu.

Źródło fotografii: pixabay.com
Licencja: https://pixabay.com/pl/service/license