Firma » Bankowość

Promuj swoją firmę z mBankiem

mBank pomaga Przedsiębiorcom, otwierającym rachunek mBIZNES konto z kartą debetową, wypromować firmę w internecie.

mBank we współpracy z Google rozpoczął nową promocję rachunków firmowych. Dzięki niej Klienci, otwierający rachunek firmowy mBIZNES konto z kartą debetową, otrzymują kupon reklamowy do wykorzystania w Google AdWords.

Konsumenci coraz częściej za pomocą internetu szukają informacji o produktach i usługach. Właśnie z tego powodu specjalnie dla Klientów biznesowych przygotowaliśmy wyjątkową ofertę, która pomoże im zaistnieć w sieci: kupony Google AdWords o wartości 250 zł. - mówi Marek Piotrowski, odpowiedzialny za ofertę dla firm w mBanku - Wykorzystując reklamę w wyszukiwarce Google Przedsiębiorcy mogą zyskać znacznie więcej Klientów i aktywnie rozwijać swoją firmę. - dodaje Marek Piotrowski.

Promocja trwa od 1 lipca do końca bieżącego roku. Warunkiem uzyskania w promocji kuponu o wartości 250 zł jest otwarcie w mBanku rachunku rozliczeniowego dla firm mBIZNES konto z kartą debetową Visa Business Electron i utrzymanie na na nim średniego miesięcznego salda w wysokości co najmniej 300 zł przez 60 dni. Po spełnieniu powyższego warunku Klient otrzymuje w serwisie transakcyjnym mBanku komunikat z kodem aktywującym usługę. Kod należy wpisać podczas rejestracji w programie Google AdWords.

mBank, część BRE Banku SA, to otwarta platforma finansowa dla nowoczesnych klientów indywidualnych i firm. mBanku zapewnia dostęp do szerokiej oferty bankowej, ubezpieczeniowej oraz do usług inwestycyjnych i telekomunikacyjnych. Dążeniem mBanku jest ciągłe ulepszanie i poszerzanie gamy usług, dzięki którym Klienci będą mieć swobodny dostęp do najkorzystniejszej oferty. Z oferty mBanku dla Przedsiębiorców korzysta już ponad 250 tys. firm.

ap