Dom » Budownictwo

Przyznajemy Premie Ekologiczne przy zakupie pomp ciepła typu Split marki KVS

Firma Glen Dimplex Polska Sp. z o.o., dystrybutor na rynek polski pomp ciepła typu Split marki KVS, uruchomiła promocyjny System Premii Ekologicznych przyznawanych przy zakupie pomp ciepła typu Split marki KVS.

Wszystkie osoby, które w okresie trwania promocji zakupią u jednego z dystrybutorów Glen Dimplex Polska pompę ciepła Split KVS, otrzymają Premię Ekologiczną wysokości 1000 PLN netto.

Promocja trwa od 1 września do 30 listopada 2011 r. Promocja skierowana jest do końcowych użytkowników, którzy w okresie obowiązywania promocji dokonają zakupu pompy ciepła Split KVS za pośrednictwem jednego z Dystrybutorów Glen Dimplex Polska Sp. z o.o.

Szczegółowe zasady promocji znajdą Państwo w regulaminie promocji dostępnym w siedzibie Organizatora oraz na www.glendimplex.pl

Grupa Glen Dimplex powstała w 1973 roku i obecnie jest największą na świecie firmą produkującą elektryczne urządzenia grzewcze. Zajmuje ona również uznane miejsce w branży AGD. Glen Dimplex pozostaje w prywatnych rękach i finansuje swój ciągły rozwój z własnych środków. Podstawą jej sukcesu jest polityka ciągłych inwestycji w budowanie marek, wprowadzanie innowacji w zakresie produktu oraz zapewnianie klientom produktów zgodnych z ich oczekiwaniami.

Grupa Glen Dimplex stosuje przedsiębiorcze podejście do zarządzania swoimi firmami w wymiarze międzynarodowym, unikając jednocześnie biurokratycznego stylu zarządzania. Podstawową filozofią jej działalności jest budowanie silnych, energicznych i skutecznych firm, od których oczekuje się pracy zgodnie z najwyższymi standardami wydajności, jakości i etyki, przy nacisku kładzionym na potrzeby klienta.

Glen Dimplex Polska Sp. z o.o.Ul. Strzeszyńska 3360-479 Poznańtel. 61 842 58 05www.optiflame.com.pl

flypr