Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Pudzian w Galerii Krakowskiej

Leżąc wyciska 290 kg, a przeciągnięcie 34-tonowego tramwaju, w którym znajduje się 15 osób to dla niego pestka. To tylko niektóre z rekordów pobitych przez pięciokrotnie uhonorowanego tytułem Mistrza Świata STRONG MAN, Mariusza Pudzianowskiego.

Wszystkich, którzy pragną zmierzyć się z najsilniejszym człowiekiem w Polsce, zapraszamy w niedzielę 3.06.2012 r. do nowo otwartego sklepu Perfect Body Center w Galerii Krakowskiej.

Znany jako Pudzian,  Dominator i Pyton – Mariusz Pudzianowski to najlepszy strongman w historii sportu, obecnie walczący w zawodach mieszanych sztuk walki „MMA”. Dzięki niezwykłej determinacji w dążeniu do celu, zabójczemu treningowi i uwarunkowaniom genetycznym wciąż wygrywa i zadziwia kibiców na całym świecie. Pomimo kontuzji bicepsa, pokonał 30 najsilniejszych ludzi z całego świata i stanął na najwyższym podium Strong Man. O tym, jak wyglądają jego przygotowania do kolejnej walki, treningi oraz dieta będą mogli dowiedzieć się wszyscy, którzy odwiedzą w najbliższą niedzielę 3.06.2012 roku Galerię Krakowską.

Dla tych, którzy nie boją się wyzwań i zechcą zmierzyć się z najsilniejszym człowiekiem świata przygotowano specjalne konkurencje: między innymi: wyciskanie sztangi, „wyciskacz łez", a także mierzącą silne ciosy gruszkę.  Ponadto tego dnia na wszystkich klientów Galerii czekać będą degustacje produktów Olimp Sport Nutrition® oraz Biogenix, a także specjalne promocje.

Otwarcie sklepu Perfect Body Center odbędzie się 3.06.2012 r., o godzinie 15.00, na poziomie -1 Galerii Krakowskiej.

wojcik_karolina@interia.eu