Technologie » Komputery

QlikTech prezentuje Customer Success Framework

QlikTech, lider rozwiązań Business Discovery – systemów Business Intelligence dających pełną kontrolę nad analizą danych użytkownikom biznesowym, wprowadził Qlik Customer Success FrameworkTM, ekosystem pomagający klientom optymalizować sposób, w jaki wykorzystują swoje strategiczne dane.

Usługa bazuje na QlikView.Next,mającym zmienić rynek Business Intelligence dzięki koncepcji Natural AnalyticsTM (podejściu pozwalającemu na korzystanie z platformy w naturalny sposób). Customer Success Framework to ekosystem ludzi, usług i technologii, który pomaga wykorzystywać dane w bardziej efektywny sposób.

Qlik Customer Success Framework zachęca klientów do myślenia o usługach jak o połączonym uniwersum, a nie osobnych rozwiązaniach zaprojektowanych, by rozwiązywać specyficzne zadania. Aby maksymalizować wartość Business Discovery i minimalizować złożoność środowiska użytkownicy potrzebują czegoś więcej niż tylko oprogramowania. Qlik Customer Success Framework pomaga firmom skupić się na BI i analizach ze wszystkimi otaczającymi je zasobami, dzięki czemu pomysły i strategie szybciej staną się rzeczywistością.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/business_intelligence/qliktech_prezentuje_customer_success_framework.html

openmediagroup