Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Ryż dziki & parboiled marki Britta – kompozycja idealna

Ryż dziki & parboiled marki Britta –  kompozycja idealna
Ryż dziki & parboiled marki Britta to niezwykła mieszanka złocistego ryżu praboiled i oryginalnego w smaku ryżu dzikiego. Obie odmiany wyróżniają się cennymi substancjami odżywczymi, a połączone ze sobą stanowią doskonały dodatek do wielu dań, zwłaszcza tych wyrafinowanych.

Fuzja smaków i kolorów

Charakterystyczny smak mieszanki –  z jednej strony łagodny i delikatny, z drugiej aromatyczny i orzechowy –  wprowadzi do twojej kuchni powiew świeżości i egzotyki. Co więcej, niezwykła kompozycja złocistego ryżu parboiled i oryginalnego w smaku ciemnobrązowego ryżu dzikiego ma korzystny wpływ na nasze zdrowie oraz figurę. Przysmak marki Britta to idealny dodatek do wykwintnych dań – świetnie komponuje się z dziczyzną, rybami, rakami oraz owocami morza. Jest polecany wszystkim miłośnikom nowych smaków. Ryż dostępny jest w wygodnym opakowaniu 2 x 100g.

Aby zapoznać się z pełnym asortymentem niezwykle smakowitego ryżu marki Britta zapraszamy na stronę: www.britta.pl oraz na fanpage: www.facebook.com/HalinaiBrittaNaTropieDobregoSmaku.

Producent: „Sawex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością” Foods Sp. k.

Produkt: Ryż dziki & paraboiled marki Britta

Opakowanie: 2x100g

Cena detaliczna: ok zł. 3,39

flypr