Firma » Reklama

SALES LINK dla marki Philips

Agencja SALES LINK, specjalizująca się w kompleksowym wsparciu sprzedaży, przygotowała serię promocji dla marki Philips. W trwającej do końca roku aktywacji konsumenckiej, klienci otrzymują nagrody gwarantowane za zakup określonych produktów audio/video z portfolio marketera.

Promocje prowadzone są w kilku sieciach sprzedaży, m.in. Euro RTV AGD, Selgros, MSH oraz Mix Electronics. W zależności od sklepu, któremu dedykowana jest akcja, przygotowane zostały różne kreacje, np. promocja „To brzmi doskonale!”, w której za zakup produktów Philips audio/video za minimum 500, 1000 oraz 1500 zł, na klientów będą czekały nagrody gwarantowane, m.in. słuchawki oraz głośniki. W innej promocji, „Połącz się z wieżą!” za zakup wieży konsumenci otrzymają adaptery bluetooth. 1 grudnia b.r. ruszyła kolejna z serii aktywacji – „I gra muzyka”. Podczas akcji za zakup słuchawek klienci otrzymają odtwarzacze mp4. Promocja dotyczy sprzętów audio takich jak m.in. wieże, kino domowe, głośniki oraz odtwarzacze Blu-Ray.

SALES LINK odpowiada za stworzenie materiałów KV oraz POS, m.in. standów, zawieszek na słuchawki oraz plakatów. Dodatkowo, agencja odpowiedzialna jest za obsługę całej akcji, realizację zgłoszeń oraz wysyłkę nagród.

joannat