Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Salon Ziaja w lutym w Galerii Sfera

W lutym w Galerii Sfera będzie można odwiedzić nowy sklep z produktami polskiej firmy Ziaja.

Podobnie jak inne salony sygnowane marką „Ziaja dla Ciebie”, bielski sklep będzie wyróżniał się jasną stylistyką. Jak podkreślają właściciele jest to celowy zabieg, który ma wywołać skojarzenia z apteką, czyli miejscem nieskazitelnie czystym i bezpośrednio związanym ze zdrowiem i urodą.

Ziaja powstała w 1989 roku, a założycielem marki i właścicielem jest Zenon Ziaja. Sympatie klientów Ziaja zaskarbiła sobie produkcją preparatów leczniczych oraz kosmetyków pielęgnacyjnych o opartych o naturalne składniki recepturach. Ziaja oferuje setki produktów do pielęgnacji twarzy, ciała i włosów dla kobiet i mężczyzn w każdym wieku.

ew_pr