Gospodarka » Przemysł

Scooby-Doo na stacjach Lotos

W poniedziałek, 10 sierpnia ogólnopolska sieć stacji LOTOS uruchomiła nową promocję sezonową, tym razem z myślą o wszystkich uczniach. Do wygrania plecaki i piórniki z ulubionymi bohaterami dziecięcych bajek – psem Scooby-Doo i milusiakami Cuccioli.

Promocja obowiązuje na stacjach własnych i partnerskich koncernu. W sumie to 232 obiekty, zlokalizowane w dogodnych miejscach na terenie całego kraju.

W żadnym wypadku nie ogłaszamy końca wakacji, ale z własnego doświadczenia wiem że rodzice myślą już powoli o szkolnych wyprawkach dla swoich pociech. Mamy nadzieję, że nasza nowa promocja przyjdzie im z pomocą - mówi Magdalena Jurdziak, szef biura marketingu LOTOS Paliw.

Za 30 punktów (+ 1 grosz) zebranych na karcie Navigator klienci stacji LOTOS będą mogli wybrać tornister Scooby-Doo lub Cuccioli. 15 punktów (+ 1 grosz) uprawnia do odbioru w pełni wyposażonych piórników tych samych kolekcji.

Tak jak w przypadku nagród w programie Navigator, również plecaki i piórniki będą do odbioru od ręki na wszystkich stacjach biorących udział w promocji - wyjaśnia Magdalena Jurdziak. - Cała akcja potrwa do wyczerpania zapasów, dlatego lepiej nie czekać zbyt długo z odbiorem nagród.

Więcej informacji na temat punktacji w programie Navigator znajdą Państwo na stronie http://www.lotosnavigator.pl/

W styczniu 2009 r. minęło trzynaście lat istnienia spółki LOTOS Paliwa, która odpowiada za rozwój i zarządzanie ogólnopolską siecią stacji paliw LOTOS. Aktualnie w sieci LOTOS funkcjonuje łącznie 320 stacji dogodnie zlokalizowanych w miastach i przy trasach przelotowych. Te ostatnie, dzięki dużym parkingom, są także doskonałym miejscem do odpoczynku w czasie podróży. Spółka realizuje również inwestycje związane z budową stacji przy autostradach w ramach tzw. Miejsc Obsługi Podróżnych. LOTOS Paliwa posiadają również certyfikowany przez PCBC S.A. system zarządzania jakością w zakresie hurtowego obrotu i dostarczania do stacji paliw benzyn i olejów napędowych do pojazdów samochodowych oraz hurtowego obrotu lekkimi olejami opałowymi.

ap