Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

SERIA GOLD LIFT EXPERT EVELINE COSMETICS QLTOWYM KOSMETYKIEM 2017

SERIA GOLD LIFT EXPERT  EVELINE COSMETICS QLTOWYM KOSMETYKIEM 2017
Już po raz dziewiętnasty wyłoniono Qltowych laureatów konkursu Magazynu Kosmetyki. Marka Eveline Cosmetics odebrała statuetkę Qltowy Kosmetyk w kategorii pielęgnacja twarzy, kosmetyki polskie za serię anti-aging Gold Lift Expert.

Seria kosmetyków ze złotem Gold Lift Expert to wyjątkowe produkty inspirowane zabiegiem złotych nici liftingujących. Wykorzystano w nich odmładzające właściwości 24-karatowego złota, które dzięki nowoczesnym technologiom zostaje podczas aplikacji kremu wprowadzone do skóry i zaczyna inicjować procesy odnowy i rewitalizacji. Kosmetyki Gold Lift Expert są produktami opracowanymi na miarę potrzeb współczesnej konsumentki i zapewniają nawet najbardziej wymagającej kobiecie satysfakcjonującą i efektywną pielęgnację.

Ich skuteczność została potwierdzona  dla różnych grup wiekowych: 40+, 50+, 60+ i 70+ oraz w kremie pod oczy i serum do twarzy. We wszystkich badanych grupach nowy kompleks wykazał silne działanie przeciwzmarszczkowe.

Każda kobieta, która zdecyduje się wykorzystać te produkty może mieć poczucie, że sięgnęła po kosmetyk, który będzie skuteczny, bezpieczny jak również luksusowy.

Qltowy Kosmetyk to konkurs organizowany  przez redakcję Magazynu Kosmetyki. W jury zasiadają profesjonaliści rynku kosmetycznego – dziennikarze, dermatolodzy, kosmetolodzy, analitycy rynku i handlowcy. Co roku bierze w nim udział kilkaset produktów pogrupowanych w kilkunastu kategoriach. Nagroda cieszy się dużą rozpoznawalnością  na rynku oraz zaufaniem partnerów i czytelników (producentów, dystrybutorów, właścicieli sklepów, hurtowni, aptek i salonów kosmetycznych, pracowników sieci drogeryjnych oraz klientów).

konceptPR