Technologie » Internet

Serwis kariery monsterpolska.pl został partnerem targów „Edukacja i Kariera” w Internecie

W dniach 15 - 24 kwietnia 2009 roku odbędą się internetowe targi „Edukacja i Kariera”, których partnerem jest serwis monsterpolska.pl.

Po wejściu na stronę www.onlineexpo.com oraz wpisaniu w wyszukiwarkę monsterpolska.pl, Internauci będą mogli przejrzeć najnowsze oferty, zamieścić swoje CV, skontaktować się z pracodawcami oraz uzyskać wszystkie informacje przydatne podczas poszukiwania pracy.

Pod adresem www.onlineexpo.com oraz wpisaniu w wyszukiwarkę monsterpolska.pl Internauci będą mieli okazję zapoznać się z najnowszymi ofertami pracy oraz interesującymi wskazówkami dotyczącymi aplikacji na wymarzone stanowisko.  Udział w internetowych targach pozwoli osobom poszukującym pracy na zupełnie nowy, wygodny sposób kontaktu z przyszłym pracodawcą.

Odwiedzający naszą stronę będą mogli nie tylko przejrzeć interesujące oferty, złożyć swoje CV, lecz również zadać pytanie bezpośrednio naszym ekspertom do spraw rekrutacji- mówi Dominik Matuzewicz z monsterpolska.pl - W ten sposób monsterpolska.pl pomaga maksymalnie uprościć i usprawnić aplikację.

Targi „Edukacja i Kariera" skierowane są zarówno do osób poszukujących pracy, czy pragnących rozwijać swoją karierą zawodową, jak i osób zainteresowanych szeroko rozumianą edukacją. Podczas 10 dni targów swoje oferty zaprezentują pracodawcy, agencje doradztwa personalnego, uczelnie oraz serwisy kariery, takie jak monsterpolska.pl oraz jobpilot.pl. Pierwsze internetowe targi „Dom, Mieszkanie & Piękne Wnętrze" wzięło udział 61 wystawców i prawie 210 tys. odwiedzających. System internetowych targów z powodzeniem funkcjonuje już w 6 krajach - na Litwie, Łotwie, na Słowacji, w Estonii, Finlandii, i Polsce. Targi internetowe Online Expo są organizowane na jednym portalu, przez 10 dni, w 6 krajach równocześnie. Gromadzą wielu wystawców w jednym miejscu, co daje możliwość porównania i wyszukania najatrakcyjniejszych ofert. Podczas trwania targów wystawcy w wielu branż prezentują najświeższe oferty pracy, aktualne informacje o tendencjach na rynku oraz najnowsze usługi.

O Monster Worldwide

Firma Monster została założona w 1994 roku przez Jeffa Taylora. Od tego czasu stała się wiodącym internetowym serwisem kariery i światowym numer 1. w zatrudnianiu kadry kierowniczej. Obecnie marka Monster jest jedną z najbardziej rozpoznawalnych marek na świecie. Posiada strony w 36 krajach. Miliony ludzi odwiedziły serwis w poszukiwaniu pracy. W celu ułatwienia i przyspieszenia procesów rekrutacyjnych, sukcesywnie wprowadzane są innowacyjne rozwiązania zarówno dla pracodawców, jak i pracowników na całym świecie.

ap