Technologie » Internet

Serwis syropów Paola rozgrzewa mroźne dni

Zimowa odsłona serwisu www.paola.pl to nowa szata graficzna, która wprowadza w ciepły domowy klimat.

W kolejnych częściach domowego zacisza (salon z kominkiem, kuchnia), członkowie rodziny delektują się przysmakami z dodatkiem syropów. Na stronę dodano wizualizacje i opisy syropów z limitowanej edycji zimowej – Zimowa Malina i Truszkawka z Wanilią.

Zimą marka Paola jest aktywna również w mediach społecznościowych. Rozstrzygnięty został zimowy konkurs na Facebook’u -  Paola rozgrzewa emocje, w ramach którego Konsumenci przesyłali zdjęcia, przedstawiające ciepłe, rodzinne relacje.

Nową odsłonę serwisu przygotowała agencja OS3.

Hoop Polska Sp. z o.o, wchodząca w skład grupy Kofola S.A. jest jednym z najważniejszych producentów napojów w Europie Środkowej. Firma w swoich 3 zakładach produkcyjnych w Bielsku-Podlaskim, Grodzisku Wielkopolskim i Kutnie zatrudnia ponad 600 pracowników.

Portfolio produktów obejmuje m.in. napój Hoop Cola, soczyste napoje owocowe Jupi i Jupik,  syropy Paola i Jarmark Polski oraz krystalicznie czyste  wody: mineralną Arctic i wodę smakową dla dzieci Jupik Aqua, pierwszą na rynku dziecięcą wodę funkcjonalną z witaminami Jupik Aqua Sport. Firma jest również znanym producentem napojów pod marką własną tzw. private labels.

Prezesem Zarządu Hoop Polska Sp. z o.o jest Martin Mateáš. W skład zarządu wchodzi również Simona Nováková - Wiceprezes Zarządu i Dyrektor Finansowy spółki oraz Członkowie Zarządu: Marek Kmiecik – Dyrektor Marketingu i Rene Novotny – Dyrektor Operacyjny.

HOOP Polska
Więcej informacji Hoop Polska (PRESS BOX)

newss.pl