Gospodarka » Żywność

Sery w plasterkach marki Lactima – ulubione smaki w zasięgu ręki

Sery w plasterkach marki Lactima – ulubione smaki w zasięgu ręki
Zobacz więcej zdjęć »
Wiosenne kanapki, roladki czy zapiekanki – ser znajdzie zastosowanie w wielu apetycznych potrawach. W ofercie marki Lactima znajdziemy sery w plasterkach w kilku wariantach smakowych, które zachęcają do kuchennych eksperymentów.

Smak i wygoda

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Sery w plasterkach marki Lactima dostępne są w znanych oraz lubianych smakach, takich jak: Edam Gouda czy Emmentaler, z dodatkiem szynki lub szczypiorku oraz w wersji idealnej do tostów. Ser możemy jeść prosto z opakowania, zapiekać lub podgrzewać. Z pomocą plasterków przygotujemy także szereg przekąsek. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do roladek z naleśników, zapiekanych pasztecików z ciasta francuskiego oraz koreczków. Idealnie wzbogacą również smak warzywnych i mięsnych zapiekanek, zupy serowej oraz domowej pizzy.

 

Zaletą serów w plasterkach marki Lactima jest również funkcjonalne opakowanie posiadające możliwość wielokrotnego otwierania oraz zamykania. Dodatkowo, każdy z plasterków jest oddzielenie zapakowany w folię zabezpieczającą je przed wysychaniem. Sery w plasterkach marki Lactima dostępne są w 3 gramaturach: 130 g, 200 g oraz w rodzinnej mega pace 600 g. W ramach wakacyjnej promocji „8+1 plasterek  Gratis” wielbiciele serowych smakołyków otrzymają dodatkowy plasterek, aby przygotować o jedną kanapkę lub przekąskę więcej.

 

Sery w plasterkach marki LACTIMA

Opakowanie (masa netto): 130 g

Sugerowana cena:  2,29 / 2,79

Opakowanie (masa netto): 200 g  

Sugerowana cena: 3,70 /3,90

 

Opakowanie (masa netto): 600 g

Sugerowana cena: 10,30



                                                                                                                                                                                                               

LACTIMA rozpoczęła działalność gospodarczą w 1989 roku. Produkcję serów topionych prowadzi od 1992 roku w nowo wybudowanym zakładzie w Morągu, w ekologicznie czystym regionie Warmii i Mazur. Oferta firmy obejmuje sery topione w plasterkach, krążkach, serdelkach, kostkach, bloczkach, saszetkach, sery topione do smarowania oraz masło, margarynę i mix tłuszczowy w małych opakowaniach do cateringu. Wszystkie grupy serów produkowane są w wielu wariantach smakowych. Firma pracuje zgodnie z systemami zarządzania jakością ISO 9001:2009, ISO 22000:2006 (HACCAP), BRC, Halal. LACTIMA systematycznie rozwija swoją sprzedaż w kraju i za granicą, głównie w Europie oraz na Bliskim i Dalekim Wschodzie. Produkty firmy eksportowane są do Afryki, Ameryki Północnej i Południowej, Korei Południowej, Chin, Japonii, spełniając bardzo rygorystyczne wymagania poszczególnych krajów.

 

Lactima Sp. z o.o.

ul. Kaszubska 6
14-300 Morąg
tel.: 89 757 40 65, 89 757 51 54
fax: 89 757 42 24

e-mail: handel@lactima.pl

              sekretariat@lactima.pl

 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

flypr

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »