Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Slim Extreme 4D wyróżniony w konkursie ”SUPERPRODUKT Mam dziecko”

Innowacyjna seria wyszczuplająca Slim Extreme 4D firmy EVELINE COSMETICS została nagrodzona w konkursie “Superprodukt Mam dziecko 2012” w kategorii kosmetyki pielęgnacyjne dla mam.

W jubileuszowej dziesiątej edycji prestiżowego plebiscytu SUPERPRODUKT 2012 miesięcznika dla młodych rodziców, firma Eveline Cosmetics otrzymała wyróżnienie za superskuteczność linii Slim Extreme 4D. Tym samym znalazła się w gronie 37 nagrodzonych producentów.

To bardzo miła niespodzianka w nowym roku, który jest dla nas szczególnie ważny, gdyż jubileuszowy. Eveline Cosmetics od  30 lat dba o urodę kobiet na całym świecie. Nagroda ta jest docenieniem wysiłku całego zespołu firmy, utwierdzeniem, że ponad 100 tysięcy kobiet kupujących codziennie nasze kosmetyki na całym świecie nie może się mylić.- mówi Karina Kozerska dyrektor marketingu.

Linia Slim Extreme 4D to innowacyjna seria kosmetyków do wyszczuplania oraz modelowania sylwetki m.in. z kwasem hialuronowym, kofeiną i mikrokryształami diamentu. To produkty wyszczuplające łączące skuteczność naturalnych składników i nowoczesnych technologii.

W skład linii wchodzą: Diamentowy peeling-masaż myjący antycellulit z kofeiną SLIM EXTREME 4D, Serum intensywnie wyszczuplające+ ujędrniające fitness efekt chłodzący SLIM EXTREME 4 D, Diamentowe serum wyszczuplające antycellulit z kwasem hialuronowym SLIM EXTREME 4 D.

W 2012 roku do konkursu SUPERPRODUKT „Mam dziecko” zostało zgłoszonych 236 produktów, które weszły na rynek od 1 sierpnia 2011 roku do 31 lipca 2012 roku. Przez wiele tygodni członkowie jury - redaktor naczelna Mam dziecko, pediatra, ortopeda dziecięcy, dermatolog dziecięcy, ginekolog oraz aktorka Katarzyna Glinka, testowały i oceniały  każdą rzecz, by wybrać najlepsze.

konceptPR