Gospodarka » Żywność

Słowianka SLIM i Słowianka BEAUTY firmy WOSANA

Słowianka SLIM i Słowianka BEAUTY to unikatowe połączenie wody mineralnej, składników wspomagających prawidłowe funkcjonowanie organizmu oraz pysznego smaku, które stanie się doskonałym uzupełnieniem diety wszystkich kobiet marzącycho nieskazitelnej cerze oraz zgrabnej sylwetce.

Regularne picie wody jest niezwykle istotne dla zachowania wewnętrznej równowagi, niemniej nie można zapominać o witaminach i minerałach, które w równym stopniu regulują funkcje organizmu. Wszystkie kluczowe dla zdrowia i urody składniki znaleźć można w niegazowanych wodach Słowianka SLIM oraz Słowianka BEAUTY. Każda z nich dostępna jest w prawdziwie owocowych smakach, zamkniętych w poręcznej butelce o pojemności 750 ml. Bogaty skład oraz naturalna wydobyta z liści stewii słodycz powodują, że już kilka łyków zamieni się w naszą codzienną dawkę zdrowia, smaku i urody.

Napój w wersji fit

Idealnym połączeniem życiodajnej wody oraz dbających o zgrabną sylwetkę mikroelementów stanie się woda niegazowana Słowianka SLIM, o smaku soczystych jabłek i gruszek. Zawarty w niej błonnik zadba o prawidłową przemianę materii, L-karnityna wspomoże redukcję tkanki tłuszczowej, chrom natomiast zapewni właściwy poziom glukozy we krwi. Dzięki temu Słowianka SLIM będzie doskonałym towarzyszem wszelkich ćwiczeń fizycznych, pomagając osiągnąć wymarzoną sylwetkę.

Skosztować piękna

Aby cieszyć się nie tylko zgrabną linią, ale i pięknym wyglądem warto skosztować truskawkowo - gruszkowej Słowianki BEAUTY, która powstała z myślą o dostarczaniu organizmowi wszystkich mikroelementów niezbędnych dla zdrowia i urody. Dodatkowo, obecny w jej składzie kolagen, zwany również „eliksirem młodości”, spowalnia proces starzenia się skóry. Podobnie zadziała zawarty w Słowiance BEAUTY aloes, który w połączeniu z cynkiem, niacyną, biotyną i witaminami z grupy B stworzy kombinację idealną, skutecznie chroniącą skórę przez przesuszeniem, a zarazem poprawiającą kondycję naszych włosów i paznokci.

Nowa kategoria produktów firmy WOSANA powstała specjalnie z myślą o kobietach, które dbają o swoją kondycję i piękny wygląd. Słowianka SLIM i Słowianka BEAUTY wydobędą z każdej z nas to, co najlepsze, pomagając zachować wewnętrzną równowagę, dobre samopoczucie oraz kwitnącą urodę.

Woda funkcjonalna Słowianka SLIM firmy WOSANA

Cena: 1,99 pln/750 ml