Gospodarka » Żywność
Sos Sojowy Kikkoman naszym sprzymierzeńcem
Zobacz więcej zdjęć » |
Sosy sojowe Kikkoman to produkty w pełni naturalne, powstające z niemodyfikowanej genetycznie soi. Ich produkcja przebiega zgodnie z tradycją: bez dodatków wspomagających zapach oraz smak. Powstają w wyniku naturalnej fermentacji soi, ziaren pszenicy, wody i soli z drożdżami. W odróżnieniu do chińskich sosów sojowych dostępnych na rynku polskim nie zawierają żadnych dodatków chemicznych.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wśród sosów sojowych Kikkoman można wyróżnić m.in. sos sojowy słodki oraz sos sojowy bezglutenowy. Sos sojowy słodki Kikkoman polecany jest szczególnie do pikantnych i egzotycznych potraw. Przeznaczony jest dla konsumentów, dla których standardowy sos sojowy jest zbyt słony. Sos sojowy bezglutenowy Kikkoman to bezglutenowy dodatek do potraw mięsnych, rybnych, warzywnych oraz zup. Produkt spełnia wszelkie kryteria produktu bezglutenowego, nie zawiera konserwantów, a zamiast ziaren pszenicy użyto ziaren ryżu.
Zastosowanie sosu sojowego Kikkoman zależy tylko i wyłącznie od Twojego uznania. Ta niezastąpiona przyprawa kuchni azjatyckiej podkreśli walory smakowe każdego dania, nie tłumiąc aromatu poszczególnych składników. Jest idealnym dodatkiem wzbogacającym i uwydatniającym smak: zup, sałat, dressingów, marynat, dipów oraz potraw smażonych i duszonych. Świetnie komponuje się z mięsem, rybami i warzywami. Spróbuj i przekonaj się sam!
Develey Polska – jest wyłącznym dystrybutorem firmy Kikkoman w Polsce.
Nadesłał:
5_tka
|
Komentarze (0)