Dom » Budownictwo

Sprawdź się w Energetycznym Konkursie Wiedzy

Z okazji jubileuszu 15-lecia marki YTONG w Polsce rusza Energetyczny Konkurs Wiedzy. Pytania dotyczą zagadnień szeroko związanych z branżą budowlaną oraz z bloczkami YTONG, jak i rocznicą firmy.

Energetyczny Konkurs Wiedzy to inicjatywa, dzięki której można pogimnastykować swoje szare komórki, jednocześnie mile spędzając czas.

Zasady konkursu są bardzo proste. Wystarczy w czasie trzech minut odpowiedzieć poprawnie na pięć wylosowanych pytań. Na tych, którzy prawidłowo odpowiedzą na pytania, czekają nagrody – gadżety budowlane.

– Wszystkich, którzy chcą rozwijać swoją wiedzę, a zarazem dobrze się bawić serdecznie zachęcam do wzięcia udziału w naszym konkursie. – mówi Monika Mychlewicz, dyrektor marketingu Xella Polska.

Zapraszamy do wspólnej zabawy na http://www.15latYTONG.pl/konkurs .

Firma XELLA Polska Sp. z o.o. oferuje produkty marki YTONG, YTONG MULTIPOR, YTONG ENERGO i SILKA, stosowane w budownictwie mieszkaniowym. Produkcja materiałów odbywa się w 11 nowoczesnych zakładach na terenie całej Polski. Sprzedaż firma Xella prowadzi poprzez sieć dystrybucji na terenie całego kraju oraz w krajach takich jak: Litwa, Łotwa, Ukraina, obwód Kaliningradzki. W grupie zatrudnionych jest około 700 osób.

Więcej informacji w serwisach: www.xella.pl, www.budowane.pl, www.miastonoca.budowane.pl, http://www.termodom.pl/termodompasywny/, http://sklep.xella.pl, www.inspiracje.budowane.pl, www.multipor.budowane.pl, www.15latYTONG.pl oraz na blogach: http://blog.xella.pl/budujemy, www.ZdrowaBudowa.pl.

Xella Polska
Więcej informacji z firmy Xella Polska ( PRESS BOX)

newss.pl