Gospodarka » Narzędzia

Stanley zaprasza na targi BUDMA 2010

Podczas tegorocznych targów BUDMA firma Stanley zaprezentuje na swoim stoisku wystawienniczym nowości produktowe na ten rok.

Najbliższe Międzynarodowe Targi Budownictwa BUDMA odbywać się będą w Poznaniu w dniach 19-22 stycznia 2010 roku. Tegoroczne hasło przewodnie imprezy to budownictwo zrównoważone.

Ekspozycje około 1500 czołowych producentów oraz dystrybutorów z kraju i zagranicy zostaną zaprezentowane na 40.000 m2. Wśród wystawców znajdzie się również Stanley, producent wysokiej jakości narzędzi ręcznych. Na swoim stoisku wystawienniczym nr 10 w pawilonie 8A firma pokaże nowości produktowe, które w tym roku zostaną wprowadzone na rynek. Będą to m.in. nowe narzędzia laserowe, tnące, pomiarowe i inne.

Specjalnie na 19 stycznia Stanley zaplanował spotkania z dziennikarzami odwiedzającymi targi – w tym dniu o dowolnej godzinie przedstawiciele mediów będą mogli porozmawiać z ekspertami firmy. Ponadto przez wszystkie dni trwania targów BUDMA handlowcy oraz specjaliści Stanley udzielą fachowych porad na temat oferty firmy. Goście odwiedzający stoisko będą mogli również wypróbować interesujące ich narzędzia.

Targi BUDMA 2010 odbywają się przy ul. Głogowskiej 14 w Poznaniu.

Effective Public Relations