Technologie » Komputery

SteelSeries nowym klientem Tabasco

Agencja Tabasco Media Communications, specjalizująca się w usługach Public Relations dla branży IT, zajmie się obsługą PR firmy SteelSeries - renomowanego producenta profesjonalnego sprzętu dla graczy komputerowych.

Zgodnie z obowiązującą od maja 2011 r. umową, agencja odpowiedzialna będzie za prowadzenie działań z zakresu PR-u ofertowego i korporacyjnego w Polsce, w szczególności koordynację relacji z mediami, wprowadzanie nowych produktów na rynek oraz współpracę z polskim środowiskiem graczy komputerowych.

Za obsługę SteelSeries z ramienia Tabasco odpowiedzialni są Katarzyna Buraczyńska i Daniel Cieślak.

SteelSeries | professional gaming gear jest wiodącym producentem sprzętu dla graczy i zawodników e-sport - w ofercie firmy znajdują się m.in. zestawy słuchawkowe, klawiatury, myszy, podkładki oraz inne akcesoria. SteelSeries od momentu założenia firmy w 2001 r. jest liderem na rynku profesjonalnego sprzętu do grania, dzięki nieustannemu rozwijaniu innowacyjnych technologii oraz tworzeniu produktów w ramach współpracy z czołowymi graczami.

Więcej informacji udzielają:

Daniel Cieślak