Firma » Biznes

Steve Wozniak w październiku w Polsce

Na zaproszenie firmy Netia przyjedzie do Warszawy legendarny twórca pierwszego na świecie komputera osobistego i współzałożyciel firmy Apple.

Steve Wozniak weźmie udział w pierwszym kongresie Netii  „Biznes To Rozmowy", który odbędzie się w Multikinie, w Złotych Tarasach, w Warszawie, 8 października (czwartek) 2009 roku.

Kongres „Biznes to Rozmowy" jest nowatorskim przedsięwzięciem i próbą innego spojrzenia na technologię.

„Kiedy planowaliśmy Kongres, chcieliśmy przede wszystkim, aby wyróżniał się na tle wielu innych tego typu inicjatyw. Dlatego zależało nam na pokazaniu technologii jako elementu komunikacji, m.in.: poprzez udział pierwszoligowych prelegentów, którzy prezentują najbardziej nowatorskie idee i mają znaczący wkład w szeroko pojętą komunikację" - powiedział Mirosław Godlewski, Prezes Zarządu Netii. - „Zaprosiliśmy do współpracy bardzo dobrych mówców, którzy w czasie dynamicznych, półgodzinnych sesji będą w stanie zainspirować uczestników i poddać im gotowe do wykorzystania, praktyczne rozwiązania".

Udział w Kongresie Steve'a Wozniaka będzie z pewnością wyjątkowym wydarzeniem, na uwagę jednak zasługuje cały, intensywny program Kongresu, składający się z sesji ułożonych w cztery równoległe bloki tematyczne). Wystąpią również m. in. Josep Valor- Sabatier, profesor IESE Business School, Piotr Czarnecki, prezes Raiffeisen Bank, Edwin Bendyk, Polityka, i Tomasz Kulisiewicz, Audytel.

Wśród patronów medialnych Kongresu jest TVN CNBC, Rzeczpospolita, Polityka, Forbes, Harvard Business Review, Tok FM i Onet.pl.

W Kongresie weźmie udział ok. 800 osób, głównie klientów Netii. Specjalna pula zaproszeń przeznaczona jest dla Partnerów i Patronów Kongresu. W Kongresie udział mogą wziąć osoby spoza listy zapraszanych gości, wystarczy zgłoszenie uczestnictwa i dopełnienie formalności poprzez dedykowany Kongresowi serwis www.biznestorozmowy.pl.

Dodatkowe informacje, w tym program Kongresu i lista prelegentów znajduje się na www.biznestorozmowy.pl.

Kontakt dla osób zainteresowanych udziałem w Kongresie: Taida Szopa,  email: biznestorozmowy@netia.pl.

Netia jest wiodącym alternatywnym operatorem telekomunikacyjnym, świadczącym usługi głosowe oraz szerokopasmowego Internetu klientom indywidualnym, oraz pełen zakres usług telekomunikacyjnych Klientom biznesowym, w tym usługi telefonii stacjonarnej i komórkowej, dostępu do Internetu, transmisji danych, a także usługi hurtowe dla operatorów. Działa na bazie własnej infrastruktury oraz sieci TP.

ap