Technologie » Internet

Strefa VIP – informacje nie tylko dla VIP-ów

Ruszyła Strefa VIP – nowa sekcja w dziale Biznes portalu Inwestycje.pl. To źródło bieżących informacji o zmianch na kluczowych stanowiskach, strategiach i funkcjonowaniu firm zajmujących czołowe miejsca w rankingach regionalnych, ogólnopolskich jak i światowych. Powstała z początkiem lipca 2009 r.

W ramach Strefy VIP funkcjonują dwa poddziały. Pierwszy, Ludzie i Strategie, to miejsce, w którym użytkownicy portalu przeczytają o realizowanych z powodzeniem strategiach firm oraz o ludziach, którzy dzięki zawodowej ambicji i pasji przyczyniają się do budowania siły rynkowej zarządzanych przez siebie przesiębiorstw.

Zmiany personalne  z kolei, jako drugi wyróżniony poddział, jest bazą aktualności o tym - kto, gdzie i kiedy. Wszyscy, którzy śledzą zmiany dokonywane w zarządach spółek, rozgrywki peronalne wiodących strategów, powołania/odwołania na kluczowych stanowiskach firm, znajdą tu dużą dawkę ciekawych, aktualnych informacji.

„W strefie VIP piszemy o koncepcjach strategicznych firm oraz o ludziach, którzy nimi zarządzają, stoją na czele największych marek. Często wiele ryzykując, odważnie realizują swoje zawodowe pragnienia i wyznaczone cele. Dla takich ludzi musiało się znaleźć miejsce na naszym portalu" -  podsumowuje Anna Sołowska, Redaktor Naczelana portalu Inwestycje.pl

O firmie
Portal Inwestycje.pl należy do E-Financial SA, właściciela i wydawcy Grupy Mediowej Inwestycje.pl.
Od stycznia 2007 roku spółka E-Financial jest członkiem Polskiej Izby Informatyki i Telekomunikacji, która zrzesza firmy prowadzące działalność gospodarczą w sektorze teleinformatyki. Od 10 czerwca 2008 roku jest członkiem polskiego oddziału światowej organizacji Interactive Advertising Bureau (IAB Polska), posiada Certyfikat „Przejrzysta Firma", który ugruntowuje jej rynkową pozycję i wzmacnia wizerunek spółki jako wiarygodnego partnera biznesowego. 5 lutego 2009 roku spółka E Financial SA otrzymała tytuł Solidnej Firmy 2008.

ap