Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Strona internetowa wody „Mama i ja” w nowej odsłonie

Profesjonalna strona internetowa to wizytówka nowoczesnej firmy. Oprócz atrakcyjnej szaty graficznej istotna jest także intuicyjność witryny, która sprawia, iż użytkownik bez trudu może odnaleźć wszystkie interesujące go informacje.

Z tego założenia wyszedł producent wody „Mama i ja”, firma WOSANA S.A., uruchamiając nową odsłonę strony internetowej – http://wodadladziecka.pl/.

Odświeżona witryna http://wodadladziecka.pl/  charakteryzuje się nowoczesnym designem.  Co ważne nowa szata graficzna zachowana jest  w  stonowanej kolorystyce, dzięki czemu nie tylko prezentuje się atrakcyjnie, ale również nie odwraca uwagi od treści zamieszczonych na portalu. Projektanci duży nacisk położyli też na użyteczność strony – przystępny i przejrzysty układ zdjęć oraz tekstów sprawia, że witrynę odwiedza się z przyjemnością, a znalezienie potrzebnych wiadomości nie stanowi większego problemu. Dzięki umieszczonym w górnej części strony zakładkom informacje są uporządkowane i klarownie skategoryzowane, sama witryna zaś zyskuje na funkcjonalności.

Strona wody „Mama i ja” została rozbudowana także o nowe treści. I tak np. w  zakładce „Porady” umieszczono praktyczne informacje dotyczące takich tematów jak: zdrowie, właściwa dieta kobiety karmiącej i noworodka czy pielęgnacja maluszka. W części „Nasi eksperci” zawarte zostały podpowiedzi i porady cenionych ekspertów – specjalistów psychodietetyki, pediatrów, neonatologów, położnych czy trenerów fitness. Z kolei w zakładce „Opinie Mam” znaleźć można odnośniki do stron prowadzonych przez popularne blogerki, na których dzielą się one swoimi doświadczeniami oraz opiniami na temat wody „Mama i ja”.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia witryny: http://wodadladziecka.pl

„Mama i ja” to marka źródlanej wody niegazowanej. Produkt przeznaczony jest w szczególności dla niemowląt i małych dzieci, kobiet w ciąży oraz mam karmiących piersią.  „Mama i ja” to marka należąca do firmy WOSANA S.A. Początki firmy sięgają 1991 roku, jej siedziba mieści się w Andrychowie. Najwyższą, jakość produktów zapewnia wdrożony przez firmę system zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodny z międzynarodową normą EN ISO 22000: 2005. „Mama i ja” posiada pozytywną opinię od Centrum Zdrowia Dziecka. Produkt dostępny jest w sieciach: Real, Makro, Tesco, Kaufland, Netto, Carrefour, Selgros, Auchan, Eurosklep e-sklepach dodomku.pl, frisco.pl oraz bdsklep.pl.

WOSANA S.A.

PRODUCENT SOKÓW, NAPOJÓW I WÓD ŹRÓDLANYCH