Technologie » Fotografia

Strona Nikona wyróżniona tytułem "Złota Witryna Roku 2008"

Z przyjemnością informujemy, że strona www.nikon.pl została nagrodzona tytułem "Złota Witryna Roku 2008" przez redakcję portalu DTP.pl.

Strona Nikona została wyróżniona za: "umiejętne połączenie nowoczesnej szaty graficznej oraz praktyczności serwisu, rozbudowanie serwisu o działy tematyczne, które inspirują, edukują i wciąż powiększają grono swoich odbiorców." Dziękujemy Redakcji DTP oraz internautom za przyznane wyróżnienie.

Przewodniczący jury konkursu - Łukasz Kaugan - uzasadnił wybór redakcji: "Organizując od kilku lat konkurs Witryna Roku, widzieliśmy dojrzewanie strony internetowej Nikon.pl. Internauci często zgłaszali tę stronę, jako ich ulubioną witrynę z branży. Podczas głosowania w kategorii Producenci, w której witryna była nominowana, czytelnicy portalu Dtp.pl oddali bardzo dużo swoich głosów na stronę Nikon.pl. Ostatecznie jury konkursu postanowiło przyznać stronie "Złotą Witrynę Roku 2008". Naszym zdaniem witryna firmy Nikon Polska przegoniła konkurencję i jest obecnie w posiadaniu najatrakcyjniejszej strony korporacyjnej. Wynikiem jej sukcesu jest umiejętne połączenie nowoczesnej szaty graficznej oraz praktyczności serwisu. Użytkownicy sprzętu marki Nikon mogą szybko i łatwo znaleźć potrzebne informacje, które podane są w przejrzysty i nowoczesny sposób".

"Firma zdecydowała się na rozbudowę serwisu o działy tematyczne, które jestem przekonany, że inspirują, edukują i wciąż powiększają grono swoich odbiorców. Gratulujemy firmie Nikon Polska profesjonalizmu godnego naśladowania." - powiedział Łukasz Kaugan, przewodniczący jury konkursu, wydawca Dtp.pl. Wyniki konkursu dostępne są na stronie organizatora: www.dtp.pl

ap