Technologie » Internet

SuperHost: Wakacyjna oferta Hostingu Reseller

SuperHost, jeden z liderów profesjonalnych usług hostingowych w Polsce, powiększa parametry techniczne Hostingu Reseller. Klienci otrzymają większą pojemność kont oraz wyższy transfer danych. Nowe parametry usług obowiązują od początku lipca 2010 roku.

Pakiety Hostingu Reseller są unikalnym na rynku rozwiązaniem dla osób zarządzających dużą liczbą domen, kont pocztowych, stron www, a w szczególności zainteresowanych odsprzedawaniem przestrzeni hostingowych.

Usługa dostępna jest w trzech wariantach: Mini, Midi i Max, w ramach których można elastycznie kreować własne rozwiązania hostingowe. Każdy z pakietów zapewnia nieograniczony dostęp do polskojęzycznego cPanel i Web Host Manager, a także pełnego automatycznych instalatorów Fantastico. W Hostingu Reseller podwyższono pojemność kont oraz zwiększono transfer danych we wszystkich dostępnych pakietach. Zmiany dotyczą również liczby podkont, które może tworzyć użytkownik oraz opłat za świadczone usługi. Podwyższenie parametrów technicznych dla obecnych Klientów nie będzie następowało automatycznie.

Szczegóły nowej oferty

W ramach nowej oferty pojemność usługi Reseller Mini została zwiększona do 15GB (wcześniej 10GB), zaś pozostałe Reseller Midi oraz Reseller Max o 10GB, do odpowiednio 30GB oraz 60GB. Zmiany dotyczą także miesięcznego transferu danych. W nowym standardzie Klienci korzystający z pakietu Mini mają do dyspozycji 300GB (wcześniej 100GB), natomiast użytkownicy Midi oraz Max otrzymają odpowiednio 600GB (wcześniej 200GB) oraz 1000GB (wcześniej 500GB). W najniższym pakiecie Klienci będą mieli do dyspozycji 20 podkont, zaś w pakiecie Max Klienci zachowają dostęp do nieograniczonej liczby podkont.

Wprowadzone zmiany dotyczą również cennika Hostingu Reseller. W nowej ofercie korzystanie z wariantu Mini Reseller wynosi 89 zł, zaś z pakietu Midi Reseller 129 zł. Za usługę Maxi Reseller Klienci zapłacą 30 zł mniej – cena wyniesie 169 zł.

Szczegółowe informacje na temat zmian można znaleźć na stronie: www.superhost.pl.

SuperHost (www.superhost.pl) jest jednym z liderów profesjonalnych usług hostingowych w Polsce, oferującym rozwiązania pozwalające wykorzystywać możliwości internetu firmom oraz użytkownikom indywidualnym. Dzięki własnej serwerowni w Trójmieście zapewnia ponad 10.000 klientów szeroką ofertę bezpiecznych i funkcjonalnych usług tradycyjnego hostingu, a także serwerów dedykowanych i wirtualnych oraz domen internetowych. Nowoczesny i dynamicznie rozwijający się już od 2003 roku SuperHost udostępnia wygodne narzędzia, przyjazną całodobową pomoc oraz konkurencyjne ceny, zyskując uznanie coraz większej grupy użytkowników.

SuperHost na Facebook: http://www.facebook.com/SuperHost.

A-T-W