Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało
Świąteczne przysmaki z produktami marki BackMit
Zobacz więcej zdjęć » |
Znajdziemy je w ofercie marki BackMit. Mielony mak, tarte orzechy włoskie, laskowe, migdały, a także nasiona dyni i słonecznika podkreślą wyjątkowy smak świątecznych potraw.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Zdrowo i tradycyjnie
Bożonarodzeniowe potrawy swoją wyjątkowość zawdzięczają sprawdzonym, często przekazywanym z pokolenia na pokolenie przepisom. Dania przygotowywane własnoręcznie są nie tylko pyszne, ale również bogate w naturalne składniki. W trakcie świątecznych przygotowań w naszej kuchnie nie może zabraknąć zwłaszcza bakali, ziaren oraz nasion. W ofercie marki BackMit znajdziemy m.in. tarte orzechy, pestki dyni i słonecznika, a także mielony mak. Wszystkie produkty przygotowane są z troską o najwyższą jakość bez użycia konserwantów, polepszaczy, a także sztucznych barwników. Dzięki temu makowiec, strudel, czy też keks będą jak zawsze zachwycać smakiem. Z kolei z pomocą pestek dyni i słonecznika stworzymy np. zdrowsze wersje spodów do ciast lub ciekawe nadzienia. Co ważne, przysmaki marki BackMit pozwolą również zaoszczędzić wiele wysiłku oraz czasu spędzonego w kuchni.
Opakowanie ma znaczenie
Tarte orzechy, pestki oraz mak mielony marki BackMit pakowane są w atmosferze spożywczego gazu obojętnego, co zapewnia im długi okres przydatności. Z kolei szczelne torebki sprawiają, że produkty są zawsze pełne smaku, dlatego bez obaw możemy nabyć je już dziś, omijając tym samym gorączkę świątecznych zakupów.
Produkty z linii BackMit:
Tarte Orzechy włoskie marki BackMit
Masa netto: 200 g Cena brutto: 10,99 zł
Tarte Orzechy laskowe marki BackMit
Masa netto: 200 g Cena brutto: 9,59 zł
Tarte Migdały marki BackMit
Masa netto: 200 g Cena brutto: 9,59 zł
Mak mielony marki BackMit
Masa netto: 200 g Cena brutto: 4,59 zł
Tarty Słonecznik
Masa netto: 200 g Cena brutto: 2.40 zł
Tarte Pestki dyni tarte
Masa netto: 200 g Cena brutto: 6.30 zł
Nadesłał:
flypr
|
Komentarze (0)