Technologie » Komputery

System ERP Navireo sprawdza się w przemyśle przetwórstwa ziemniaczanego

SOLAN wdrożył system ERP Navireo firmy InsERT. Oprogramowanie zorganizowało kluczowe dla firmy z rynku FMCG obszary działalności, takie jak produkcja, sprzedaż i gospodarka magazynowa, zakupy, a także księgowość i finanse.

SOLAN z siedzibą w Głownie w województwie łódzkim od ponad 80 lat produkuje susze ziemniaczane. Bogate doświadczenie w przemyśle przetwórstwa ziemniaczanego zaowocowało ogromną liczbą zadowolonych odbiorców w kraju, jak i za granicą. Wdrażając system Navireo, SOLAN unowocześnił i usprawnił zarządzanie całym przedsiębiorstwem. Dzięki zintegrowaniu i zwiększeniu efektywności poszczególnych działów firma może się rozwijać, produkować dostosowane do potrzeb odbiorców wyroby i dystrybuować je w dowolne miejsce na świecie.

Nowe oprogramowanie umożliwia m.in. generowanie własnych zestawień finansowych, uwzględniających specyfikę działalności produkcyjnej. Dzięki zautomatyzowaniu procesu księgowania dokumentów na rozbudowanym planie kont księgowych SOLAN może w łatwy sposób kontrolować i analizować koszty produkcji poszczególnych grup produktów oraz ich sprzedaż.

Czytaj całość artykułu tutaj: http://www.erp-view.pl/wiadomosci/system_erp_navireo_sprawdza_sie_w_przemysle_przetworstwa_ziemniaczanego.html

openmediagroup