Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Szampon IL SALONE MILANO mythic shampoo - odkryj legendarną kolekcję

Szampon IL SALONE MILANO  mythic shampoo -  odkryj legendarną kolekcję
Twój salon fryzjerski zamknięty w butelce

IL SALONE MILANO to marka najczęściej wybierana przez najlepszych  fryzjerów od niemal 40 lat. W latach 80-tych ubiegłego stulecia zachwycono się produktami IL SALONE MILANO w najlepszych salonach fryzjerskich we Włoszech i w krótkim czasie marka podbiła wiodące salony fryzjerskie na całym świecie. Obecnie ponad 300 tysięcy profesjonalistów nadal wybiera formuły IL SALONE MILANO oferując swoim klientom sprawdzoną jakość i doskonałe rezultaty. Od teraz Polki mogą cieszyć się jakością profesjonalnych produktów w zaciszu własnego domu.

Legendarny szampon z najlepszych światowych salonów fryzjerskich dokładnie oczyszcza włosy przywracając  im naturalną miękkość. Włosy stają się pełne blasku, lekkie i świeże. Regeneruje strukturę włosów dzięki formule bogatej w odżywcze proteiny mleka. Zauważalnie poprawia nawilżenie oraz elastyczność włosów. Uwielbiany na całym świecie za luksusowy zapach i doskonałą konsystencję.

Rezultat: Olśniewające, gładkie, zdrowe włosy o wspaniałym połysku

Butelka o poj. 500 ml – 29,99 zł

Butelka z dozownikiem o poj. 1000 ml – 44,99 zł

Włosy normalne i suche

Fryzjerzy doceniają sprawdzone receptury oparte na starannie wybranych składnikach aktywnych. Odżywcze proteiny mleka i pszenicy, oligoelementy, siemię lniane czy olej arganowy to najlepsze dary natury niezwykle korzystnie wpływające na stan włosów.  Profesjonalne receptury kosmetyków IL SALONE MILANO czerpią z bogactwa natury od dziesięcioleci i pozwalają fryzjerom uzyskiwać rezultat nadzwyczajnie pięknych włosów.

Profesjonalne rozwiązania wreszcie na wyciągnięcie ręki!

Legendarna kolekcja IL SALONE MILANO już w Polsce w sieci Rossmann!

konceptPR