Technologie » Komputery

Tarczyński wdroży nowoczesną architekturę do zarządzania obszarem kadrowo-płacowym

Tarczyński wdroży nowoczesną architekturę do zarządzania obszarem kadrowo-płacowym
Zobacz więcej zdjęć »
Tarczyński S.A., wiodący producent kabanosów w Polsce, a także lider w segmencie wędlin suchych i parówek, wdroży innowacyjne rozwiązanie do zarządzania kadrami oraz płacami – SAP Employee Central Payroll.

Start systemu zaplanowano na marzec 2019 roku. To drugi tak nowatorski projekt w Polsce i drugi za realizację którego odpowiada firma GAVDI Polska.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:


Firma potrzebowała nowoczesnych narzędzi IT, wpisujących się w strategię przedsiębiorstwa. Dlatego też, zdecydowała się na wybór i implementację SAP Employee Central i Employee Central Payroll. Innowacyjność rozwiązania polega na objęciu chmurowym rozwiązaniem także obszaru płacowego – mówi Urszula Lepczyńska – Kierownik Działu Kadr i Płac w Tarczyński S.A.

System zostanie wdrożony w jednym podmiocie gospodarczym obejmującym zakresem trzy zakłady produkcyjne o różnej specyfice płacowej w oparciu o autorskie rozwiązanie GAVDI HR Box, które służy do zarządzania strukturą organizacyjną, administracją kadrami, rozliczania wynagrodzeń, a także zarządzania czasem pracy.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/rozwiazania_hr/tarczynski_wdrozy_nowoczesna_architekture_do_zarzadzania_obszarem_kadrowo_placowym.html



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

openmediagroup

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »