Technologie » Komputery

TATMETAL będzie zarządzać kluczowymi procesami biznesowymi przy użyciu systemu IFS Applications 9

Firma IFS, globalny dostawca oprogramowania dla przedsiębiorstw, informuje, że TATMETAL, jeden z czołowych tureckich producentów wyrobów ze stali walcowanej, wybiera system IFS Applications™ 9 w ramach programu cyfrowej transformacji.

TATMETAL to czwarty pod względem wielkości producent wyrobów stalowych w kraju. Odbiorcami jego produktów są klienci z branży konstrukcyjno-budowlanej, motoryzacyjnej, urządzeń AGD oraz systemów grzewczych i chłodniczych. Po zakończeniu ośmiomiesięcznej procedury przetargowej firma TATMETAL wybrała system IFS Applications ze względu na bogaty interfejs użytkownika, funkcjonalność branżową oraz możliwość obsługi przyszłych potrzeb firmy.

Rozwiązanie firmy IFS zapewni obsługę wszystkich niezbędnych procesów biznesowych, takich jak zarządzanie danymi produktu (PDM), produkcja i planowanie, sprzedaż, zakupy i dystrybucja, zarządzanie jakością, zarządzanie dokumentacją, kadry, płace i finanse

Czytaj całość artykułu tutaj: https://www.erp-view.pl/erp/wiodacy_w_turcji_producent_wyrobow_ze_stali_wybiera_ifs_applications_w_ramach_cyfrowej_transformacji.html

openmediagroup