Firma » Finanse

Ubezpieczenie na milion

ING Życie rozszerza polisę „Sposób na Przyszłość” o nowy pakiet umów dodatkowych „Milion w pakiecie”, który gwarantuje ubezpieczenie na łączną kwotę miliona złotych i dotyczy śmierci w nieszczęśliwym wypadku oraz śmierci w wypadku komunikacyjnym.

Aktywny tryb życia, podróże oraz uprawianie sportów pozwalają nam cieszyć się życiem i sprawiają, że jest ono ciekawe. Często jednak wiąże się to z pewnymi niebezpieczeństwami. Nigdy nie wiemy, co może nas spotkać podczas spaceru, jazdy na rowerze, czy rodzinnego urlopu. Dobrze jest natomiast zadbać o swoje bezpieczeństwo i najbliższych, ubezpieczając się w razie nieprzewidzianych zdarzeń. Taki komfort może zapewnić polisa „Sposób na Przyszłość” z opcją „Milion w pakiecie” ING Życie.

„W ofercie specjalnej składka za pakiet to ponad 20% mniej w stosunku do ceny poza promocją. Wykupując ten sam pakiet dla drugiej osoby klient zapłaci za niego prawie o połowę mniej.” – mówi Katarzyna Osińska, Product Manager w ING Życie.

Oferowany przez ING Życie pakiet do polisy „Sposób na Przyszłość” gwarantuje wysokie sumy ubezpieczenia. W przypadku śmierci w wypadku komunikacyjnym świadczenie wyniesie 1.000.000 zł. Taka kwota z pewnością jest w stanie zapewnić finansowe wsparcie najbliższym.

Dodatkowo osoby, które teraz zdecydują się na ubezpieczenie „Sposób na Przyszłość” z opcją „Milion w pakiecie” otrzymają na 4 miesiące darmowy „Assistance w podróży zagranicznej”. Zapewni on pomoc w razie nieprzewidzianych sytuacji w trakcie wyjazdów wakacyjnych. Pokrywa on koszty leczenia poniesione w następstwie nagłego zachorowania lub nieszczęśliwego wypadku, a także zapewnia transport medyczny oraz zwrot kosztów wcześniejszego powrotu do Polski. Dodatkowo, zapewnia on także ubezpieczenie bagażu podróżnego. Szeroki zakres Assistance razem z polisą pozwalają na swobodne korzystanie z czasu spędzanego z rodziną bez obawy o jej bezpieczeństwo. Oferta darmowego „Assistance w podróży zagranicznej” jest limitowana.

Multi_Communications