Technologie » Komputery

UNIT4 wybrany Dostawcą Roku

UNIT4 wybrany Dostawcą Roku Oprogramowania Finansowego dla Dużych Firm w prestiżowym brytyjskim konkursie, pokonał konkurentów: SAP, Oracle, Microsoft, Infor i Sage.

UNIT4, globalny dostawca oprogramowania biznesowego, otrzymał tytuł Dostawcy Roku 2012 Oprogramowania Finansowego dla Dużych Firm w prestiżowym konkursie FDs Excellence Awards. Nagrody zostały przyznane 24 maja podczas uroczystej gali w Londynie.

W konkursie wybrani zostali najlepsi Dyrektorzy Finansowi Wielkiej Brytanii i ich dostawcy. UNIT4 konkurował z takimi firmami jak SAP, Oracle, Microsoft, Infor i Sage w kategorii najlepszego dostawcy oprogramowania dla dużych firm. Nagrody w konkursie przyznawane są w oparciu o głosy dyrektorów finansowych, zebrane podczas dorocznego Badania Satysfakcji Dyrektorów Finansowych. W 2011 roku wzięło w nim udział ponad 1 100 dyrektorów finansowych i osób mających wpływ na finanse.
Anwen Robinson, Dyrektor Zarządzająca UNIT4 w Wielkiej Brytanii tak komentuje wyniki konkursu: „Te nagrody mają dla nas wielkie znaczenie, ponieważ są odzwierciedleniem prawdziwych opinii profesjonalistów z dziedziny finansów, którzy korzystają z naszych rozwiązań i czerpią dzięki nim korzyści. Naszym głównym celem jest zapewnienie klientom wymiernych korzyści poprzez dostarczanie oprogramowania finansowego i biznesowego, wspieranego przez doskonałą obsługę klienta. Zaszczytny tytuł Dostawcy Roku dowodzi, że realizujemy ten cel. Chcemy na tym sukcesie budować i utrzymywać pozycję dostawcy chętnie wybieranego przez coraz szerszą grupę klientów.”

UNIT4 TETA