Technologie » Komputery

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu wybiera sytem ERP SIMPLE.EDU

Wartość kontraktu to 5,53 mln zł brutto. Termin zakończenia wdrożenia przewidziano na 31 października 2021 r.

Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu od wielu lat zajmuje czołowe miejsca w rankingach najbardziej prestiżowych polskich uczelni. To uczelnia spełniająca najwyższe standardy jakości kształcenia. Cieszymy się, że od tej chwili w utrzymaniu wysokiej jakości usług świadczonych przez UE pomagać będzie oprogramowanie Simple SA. Jesteśmy dumni, że korzyści płynące z wdrożenia naszego systemu zostały dostrzeżone, a nasza oferta wybrana spośród ofert konkurencyjnych. SIMPLE.EDU to zwiększenie efektywności uczelni, bieżąca kontrola kosztów, lepsza komunikacja ze studentami i usprawniony obieg dokumentów. Mamy nadzieję, że dzięki naszym rozwiązaniom przyczynimy się do rozwoju tej uczelni i do jej dalszych sukcesów – komentuje Rafał Wnorowski, Prezes Zarządu Simple SA.

Czytaj całość artykułu tutaj: https://erp-view.pl/erp/28360-uniwersytet-ekonomiczny-w-poznaniu-wybiera-sytem-erp-simple-edu.html

openmediagroup