Firma » Biznes

Uszyj sobie pościel z Andropolu

Andropol SA, producent tkanin bawełnianych, wprowadza nowość w sprzedaży internetowej. Satynową tkaninę pościelową można teraz kupić na metry i samemu uszyć pościel w dowolnym rozmiarze.

Pościel andrychowskiego Andropolu  od lat cieszy się uznaniem klientów nie tylko ze względu na wysoką jakość i walory użytkowe, ale także - na wyjątkowe wzory, autorstwa projektantek spółki. Kolejne kolekcje, przygotowywane w zgodzie z najnowszymi trendami, trafiają do klientów indywidualnych za pośrednictwem internetu lub poprzez sieć firmowych sklepów Sweet Home w Andrychowie, Białymstoku i Łodzi.

- W odpowiedzi na zapotrzebowanie rynkowe wprowadziliśmy w naszych sklepach internetowych sprzedaż satynowej tkaniny pościelowej  na metry bieżące -  mówi Agata Nowak, kierownik działu reklamy Andropol SA. -  To oferta kierowana do osób kreatywnych, które mają swoje pomysły na pościel i umieją je zrealizować, ale też do klientów, którzy potrzebują kompletów w nietypowych rozmiarach. Dzięki temu rozwiązaniu jesteśmy w stanie spełnić ich oczekiwania.

Najmniejsza ilość tkaniny, jaką można kupić w metrażu, a jednocześnie jednostka sprzedażowa to 0,5 m.b. Na stronach internetowych są też dokładne i jasne instrukcje zakupu. W tej formie sprzedaży dostępne są różne wzory pościeli z różnych kolekcji projektantek Andropolu (zdjęcia).

- W najbliższej przyszłości planujemy uruchomienie kolejnej, niezależnej witryny, przeznaczonej na sprzedaż różnych tkaniny Andropolu - nie tylko w metrażu i nie tylko pościelowych, ale też dekoracyjnych czy użytkowych  -  dodaje Agata Nowak.

Obecnie internetową sprzedaż tkanin prowadzą witryny www.andropol.pl oraz www.e-sweethome.pl

Masz-Media