Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Venita: Henne Color - odżywka do włosów z ekstraktem z henny

Gdy Twoje włosy wymagają pielęgnacji i regeneracji… zastanawiasz się jaki produkt będzie najlepszy dla Twoich włosów. Wybierz odżywkę do włosów z ekstraktem z henny która znana jest z właściwości regenerujących i kondycjonujących. Wszystko po to, abyś była zadowolona ze swoich włosów.
Venita Henna Color Odżywka do włosów z ekstraktem z henny

zawiera naturalny ekstrakt z henny, który regeneruje, wzmacnia i odżywia strukturę włosów, zmniejszając łamliwość końcówek. Włosy stają się jedwabiste w dotyku i pełne blasku.
Do pielęgnacji  wszystkich rodzajów włosów. Szczególnie polecana do stosowania po użyciu szamponów serii Henna Color.
Sposób użycia: odżywkę wmasować w wilgotne włosy. Pozostawić przez 2-3 min. Dokładnie spłukać. W przypadku dostania się odżywki do oczu natychmiast przemyć je wodą.

W ofercie dostępne są również szampony do włosów blond, brązowych, rudych i w odcieniach czerwieni. Szampony z serii Henna Color podtrzymują kolor włosów, równocześnie je odżywiając. To wyjątkowe połączenie sprawi, że będziesz naprawdę szczęśliwa!

Opakowanie: 250 ml
Cena: ok. 7 zł

Informacje uzupełniające:
Fabryka Kosmetyków VENITA rozpoczęła swoją działalność w 1989 roku, jej założyciele to wykwalifikowani chemicy z wieloletnim doświadczeniem w branży oraz imponującym dorobkiem naukowym. Firmę tworzy ponad 200-osobowy zespół, którego praca i zaangażowanie wpływają na jej sukces. VENITA to marka ogólnoświatowa, której setki tysięcy kosmetyków miesięcznie trafia do rąk klientów ceniących wysoką jakość produktów – od 2003 roku potwierdza ją certyfikat ISO 9001.
Kosmetyki VENITA zyskały wysokie oceny konsumentek oraz mediów, o czym świadczą uzyskane nagrody i wyróżnienia, m.in.: Srebrne Godło „Najwyższa Jakość Quality International 2011” za Hennę do brwi i rzęs w kremie, Perły Rynku Kosmetycznego 2009 dla kolekcji brązów serii Henna Color, Najlepsze w Polsce 2009 za serię Henna Color Ziołowy Balsam Koloryzujący.

Więcej informacji: www.venita.com.pl

Kamodus Communications