Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Victualia Saluber wystawcą na targach Mother & Baby

JUŻ 20 -21 CZERWCA NA TERENIE WYŚCIGÓW KONNYCH W WARSZWIE odbędą się TARGI MOTHER & BABY, na których swoje stoisko zaprezentuje warszawska firma Victualia Saluber – generalny dystrybutor znanych na całym świecie, wysokojakościowych marek Holle i Rotbackchen oferujących ekologiczne produkty dla

niemowląt oraz starszych dzieci. Na stoisku obok możliwości zakupu produktów, przedstawiciele firmy zaplanowali degustacje oraz inne atrakcje dla zwiedzających. Obok marki Holle oferującej Bio produkty dla dzieci i niemowląt oraz marki Rotbackchen, w gamie której znajdują się Bio soki funkcyjne komponowane z myślą o szczególnych potrzebach dzieci, tłoczone na surowo i butelkowane bezpośrednio po tłoczeniu, firma Victualia Saluber zaprezentuje także inne marki. Będzie to między innymi marka 3Pauly – oferującą żywność bezglutenową i bezlaktozową o specjalnym przeznaczeniu dietetycznym skierowaną dla młodszych i starszych alergików pokarmowych oraz markę Rabenhorst produkującą ekologiczne, 100% naturalne wysokojakościowe soki owocowe o wysokiej zawartości naturalnych witamin.

Targi Mother & Baby to największe w Polsce targi kierowane do rodziców spodziewających się dziecka oraz do rodziców tych najmłodszych pociech do 6 r.ż.
Sprawdzone targi od dziewięciu lat odbywające się w takich miastach jak: Warszawa, Gdańsk, Kraków i Wrocław. To wyjątkowa okazja do SUPER ZAKUPÓW i nie tylko. Podczas targów na zwiedzających będzie czekało mnóstwo atrakcji, do których należą między innymi: bezpłatne konsultacje medyczne dla kobiet w ciąży USG i ktg dla kobiet w ciąży, a także bezpłatne badanie wzroku i słuchu u dzieci oraz konsultacje logopedyczne i dietetyczne. Uczestnicy będą mogli wziąć udział w warsztatach i wykładach: Jak przygotować się do porodu? Znieczulenie przy porodzie tak czy nie? Czy potrafisz udzielić pierwszej pomocy swojemu dziecku? (warsztaty), Jak wiązać chusty i czy są dobre dla kręgosłupa dziecka? (warsztaty) Jak dobrze zapiąć dziecko w foteliku i jak dobrać dobry fotelik? (warsztaty) Dieta bezglutenowa co to jest? (warsztaty kulinarne) i wielu wielu innych.

Serdecznie zapraszamy do udziału w wydarzeniu !

www.victualia.pl

www.motherandbaby.pl