Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

VIVO! Stalowa Wola świętuje 6. urodziny

Wielkimi krokami zbliżają się 6. urodziny VIVO! Stalowa Wola. Z tej okazji centrum handlowe przygotowało wiele interesujących konkursów, w których do wygrania są atrakcyjne nagrody m.in. karty podarunkowe o łącznej wartości 23 000 zł. Wielki finał zaplanowano na 23 października.

Urodzinowy konkurs główny – łączna pula nagród to 23 000 zł

W dniach 19-22 października klienci VIVO! będą mogli wziąć udział w konkursie głównym. Jego mechanizm jest niezwykle prosty. Wystarczy zrobić zakupy za min. 100 zł, zarejestrować paragony (maksymalnie 2) na Stoisku Promocyjnym obok HEBE i oszacować ile małych upominków znajduje się wewnątrz prezentu urodzinowego. Dla zwycięzców przygotowano karty podarunkowe o łącznej wartości 23 000 zł! Zostaną one wręczone podczas wielkiego finału, który zaplanowano na 23 października.

Oceń wartość prezentu, czyli konkurs dzienny

Ponadto, w dniach 19-23 października, można będzie zdobyć nagrody w konkursie dziennym, polegającym na dokładnym określeniu kosztów prezentów zakupionych u najemców VIVO!. Zestawy prezentowe będą zmieniane codziennie, włącznie z ich wartością. Osoba, która dokładnie wytypuje koszt upominków, zgarnie je do domu! Dodatkowo wszystkich uczestników organizatorzy nagrodzą kartami podarunkowymi i nagrodami rzeczowymi.

VIVO! nie zapomniało także o najmłodszych klientach!

Artystyczne zmagania maluchów

W dniach 14-21 października, z myślą o nich, centrum handlowe przygotowało wyjątkowy konkurs plastyczny. Kreatywnym zadaniem do wykonania będzie stworzenie dowolną techniką laurki urodzinowej. Na zwycięzców czekają karty podarunkowe oraz artystyczne zestawy do malowania.

Wielki finał zaplanowano na 23 października. Tego dnia odbędzie się rozdanie wszystkich nagród, nie zabraknie także słodkiego upominku w postaci urodzinowego tortu muffinkowego!

Open Media