Firma » Biznes

Wakacje to dobry czas na szkolenia zamknięte

Wiele firm stawia na szkolenia zamknięte w czasie wakacji - wszystko po to, aby uwaga pracowników nie została rozproszona w żaden sposób.

Tego typu spotkania organizowane są w firmach w wyniku wyraźnego zapotrzebowania na „wiedzę”. Uzupełnienie wiadomości, podniesienie kwalifikacji bądź naprawa relacji, to główne powody, dla których firmy decydują się na szkolenia zamknięte. Czym charakteryzują się właściwie szkolenia zamknięte?

Te specyficzne zajęcia organizowane są tylko dla ściśle określonych grup, czy to dla handlowców firmy X, czy dla prawników kancelarii Y, tak by wiedza, którą zdobędą uczestnicy nie wyciekała poza salę szkoleniową. Przecież taka wiedza to as w rękawie i skuteczna broń przed konkurencją.

Szkolenia zamknięte są oczywiście „szyte na miarę”, czyli tematyka poruszanych zagadnień jest ściśle dobrana do danej grupy, tak samo jak trener prowadzący.

Tego typu zajęcia mogą odbywać się w miejscu wyznaczonym przez zamawiającego, czyli na przykład w siedzibie firmy, bądź innym dowolnym obiekcie oferującym wygodne sale na szkolenia.

Szkolenia zamknięte tak, jak inne kończą się uzyskaniem certyfikatu.

Jeśli i Państwa firma szuka organizatora szkolenia zamkniętego dla swojej firmy czy organizacji to prosimy o zgłoszenie zapotrzebowania na Rynku Szkoleń. Wybierając opcję „szukam szkolenia”, bądź bardziej anonimowo poprzez formularz zapotrzebowania wybierając opcję „szukam firmy szkoleniowej”.

Grafika: Fotolia

W czasach, gdy rynek szkoleń rozwija się coraz dynamiczniej, a oczekiwania klientów rosną z roku na rok, potrzebne są usługi wykraczające poza standardowe rozwiązania – te nowoczesne rozwiązania dostarcza serwis www.szkolenia24h.pl

Ten serwis to obszerny i aktualizowany katalog kursów, a także unikalna baza ośrodków szkoleniowych z całej Polski. Prezentujemy ofertę szkoleń płatnych, dofinansowywanych przez UE lub bezpłatnych. Z naszego katalogu korzystają firmy szukające szkoleń dla swoich pracowników, klienci indywidualni, studenci, uczniowie.

Zdobywaj kwalifikacje w najbardziej dogodnej dla Ciebie formie!

Zapraszamy do współpracy!

Goja81